RJEŠENJE PROBLEMA

Četiri odlična stajlinga za odlazak na vjenčanje

31.05.2013 u 10:14

Što odjenuti na vjenčanje...

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Iako se veselite odlasku na vjenčanje bliskih prijatelja ili rođaka, pitanje koje vas uvijek užasava i proganja je - što odjenuti. Kako biste si skratili muke i izbjegli višesatno sjedenje pred ormarom, bacite oko na ove prijedloge

Vjenčanje na otvorenom
Vjenčanja na otvorenom odmah asocira na svjež zrak, prozračnost i zabavu pa se u skladu s time treba i odjenuti. Odaberite veselu i razigranu haljinicu do koljena, po mogućnosti cvjetnog uzorka. U jesensko vrijeme odlično je posegnuti i za parom crnih neprozirnih hulahopki koje će cijelu kombinaciju prilagoditi godišnjem dobu. Uz haljinu s crvenkastim detaljima kombinirajte i klasične salonke, no ne u već dosadnoj crvenoj boji, već zavodljivoj bordo. Uz crvene nijanse odlično pristaje bež, pa tako ne izostavite šik blejzer u toj nijansi te sjajnu torbicu ukrašenu zatvaračima, piše refinery29.com.

Svečano vjenčanje
Za odlazak na ovakav tip vjenčanja potrebno je imati elegantnu haljinu, no da ne biste izgledali uštogljeno i ukočeno, poigrajte se malo s modnim dodacima koji mogu osvježiti cijelu kombinaciju. Moderna haljina s peplumom koja seže do koljena obogaćena hitom – brokatom - savršen je odabir. Brokat se pak divno slaže s bordo crvenom bojom pa posegnite za sakoićem u toj nijansi i puf-rukavima. Cipele svakako moraju biti seksi pa se tako ne sustežite odjenuti crne gležnjače na visoku petu koje krasi i prozirni materijal. Sjajna torbica i naušnice zanimljiva oblika bit će završni touch.

Glamurozno vjenčanje
Bez bojazni posegnite za glamuroznim i upadljivim modnim komadom. Uvijek je dobro rješenje duga svečana haljina, a ako je još prekrivena izazovnom čipkom koja je na strateškim mjestima neprozirna, bit ćete zvijezda večeri. No svakako pripazite da ne zasjenite mladenku. Uz dugu haljinu odgovaraju vrtoglavo visoke potpetice, poput onih crnih prekrivenih sjajnim šljokicama. I ostatak modnih dodataka mora, naravno, biti upečatljiv. Stavite crveni ruž, u ruku uzmite sjajni clutch i modnu igru zaokružite sjajnom ogrlicom.

Hipstersko vjenčanje
Vjenčanje u hipsterskom stilu sasvim je poseban događaj pa zahtijeva i takav modni stajling. Odaberite odjeću koji je trendi, pomalo casual te udobna, jer morate biti spremni na cjelovečernji provod na plesnom podiju. Šarena haljinica maštovito stegnuta u struku u kombinaciji sa smeđom jaknicom koja može odlično poslužiti kako za večernje tako i za dnevne izlaske. Kombinaciju osvježite bordo gležnjačama na deblju petu te ne zaboravite na bež pismo-torbicu s metalnim detaljima te decetni rajf koji će vam dati izgled slatkice.