UVIJEK U TRENDU

Catherine Zeta-Jones pokazala još jednu raskošnu ljetnu haljinu iz svoje bogate kolekcije

01.08.2019 u 13:13

Bionic
Reading

Slavna glumica Catherine Zeta-Jones ovih dana uživa u zasluženom odmoru u bajkovitom Portofinu u Italiji, a prelijepa Velšanka zadivila je u još jednoj prelijepoj kreaciji koju bi svaka zaljubljenica u modu rado nosila ovoga ljeta

Zgodna glumica sa suprugom, holivudskom legendom Michaelom Douglasom, puni baterije u našem susjedstvu gdje uživaju u obilasku, druženjima i domaćoj gastronomiji.

Zvijezda filmova poput 'Klopka' i 'Terminal', koja će u rujnu proslaviti 50. rođendan, ponovno je pokazala kako doista ima impresivnu kolekciju haljina koje ljeti modne ovisnice obožavaju jer su praktične, ženstvene i savršene za ljetne vrućine.

  • +11
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za večernji izlazak tamnokosa ljepotica je ponovno odabrala predivnu kreaciju u kojoj je bila itekako zapažena.

Atraktivna crnka izgledala je poput prave filmske dive u zanosnoj haljini inspiriranoj kaftanom sa zlatnim porubom i velikim cvjetnim motivima.

  • +11
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica ovaj je stajling začinila trendi ravnim natikačama, kosom podignutom u punđu i velikim naušnicama ringovima.

  • +5
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepoj Catherine društvo je pravio suprug koji se odlučio za ležerni ljetni look: košulju razigranog havajskog uzorka i bijele hlače.

Inače, par je u braku još od 2000. i slove kao jedan od najskladnijih parova. Svaki slobodni trenutak provode zajedno, a fotografima nisu promaknuli ni njihovi nježni pogledi ni držanje za ruke.