GLUMICE SU MOGLE I BOLJE

Cannes: Haljine koje ubijaju seksipil

21.05.2010 u 13:03

Bionic
Reading

U proteklih desetak dana filmskog festivala u Cannesu imali smo prilike vidjeti stotine glamuroznih haljina koje su krasile najbolje svjetske glumice, no bilo je i promašaja, što pogrešnim krojem ili bojom, što prevelikom nakićenošću

Izdvojili smo tek neke neprikladne haljine glumica s A-liste. Među njima je prljavoružičasta haljina koja je zatomila sve obline Kate Beckinsale i djelovala poput loše nabrane zavjese. Kamenčići na haljini oko dekoltea nisu spasili stvar.

Većina svjetskih medija okomila se na čudnu haljinu Elizabeth Banks: sive, crvene i ružičaste boje prelijevale su se po previše nabranoj haljinici na jedno rame, a vrhunac je bio i opet previše nabrani golemi šlep koji se vukao za njom.

Mischa Barton
također nije bila izazovna u haljini boje pudera u stilu 20-ih, u kojoj se činila ravna kao daska.

Na meti se našao i Adrien Brody, koji je bio pomalo smiješan u smeđem kožnom odijelu, ispod kojeg je nosio majicu s likom Lady Gage.

Marion Cotillard, inače lijepa i uvijek dobro skockana, pretjerala je s količinom nabranog materija, osobito s prednje strane, gotovo morbidne crne haljine.

Kirsten Dunst s naglašenim je ramenima i čipkom na rukavima, oko dekoltea i na podsuknji trebala djelovati trendi, no to joj nije uspjelo.

Srebrno-bijelom haljinom poigrala se Diane Kruger, no pokušaj s prozirnim detaljima na dekolteu i asimetrijom pomalo se nezgrapno odrazio na njezinu pojavu na crvenom tepihu.

Ne možemo nikako reći da nije bilo zadivljujućih haljina, no već je prvog dana bilo jasno da su mnoge dame glamur poistovjetile s kilometrima tila koji je zapravo na svim tim haljinama na jednom mjestu djelovao u najmanju ruku neukusno.