hit izbor

Čak i ako ne volite suknje, ovo je model koji se isplati imati u ormaru: Zbog jednog detalja smatra se najseksi komadom, a nosiva je i u jesen

30.06.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Ljeto je idealno vrijeme za poigravanje s krojevima i modelima, a gotovo svaku sezonu obilježi kakav zavodljiv trend. Uz cut out haljine tu su sada i suknje s prorezima koje će., prema svemu sudeći svoju dominaciju nastaviti i u prvim danima jeseni

Elsa Hosk, lijepu 33-godišnju švedsku manekenku mnogi smatraju divljenja i kopiranja vrijednom modnom influencericom već je prigrlila jedan od vrućih modnih trendova – suknje s malim, ali tako značajnim detaljem.

Suknje su itekako poželjan komad ljetne garderobe. Maksi, midi ili mini, nije važno sve jer njihova privlačnost leži i jednom detalju - komadu tkanine ili asimetričnom lančiću sa sjajnim detaljima koji naglašava bok.

Snažno podsjećajući na estetiku 2000-ih, koja je izravno inspirirala modu posljednjih sezona, ali i vratila neke zaboravljene hitove, ovaj modni trend poprilično se svidio i modnim brednovima koji su ih brže-bolje uklopili u svoje kolekcije. Zavodljivi večernji stil u kreaciji Mônota, kratki model ukrašen okruglim karikama u dizajnu Musiera ili Jacquemusovo viđenje ovog trenda u dnevnoj i nešto opuštenijoj, no ne i manje izazovnoj kreaciji. Nakon ljeta, jednostavno ih kombinirajte s čizmama te puloverima i košuljama koji će uspješno pokriti golu kožu.

Nema sumnje, ove jednostavne suknje s malim detaljem kao stvorene su za podizanje već ionako užarenih ljetnih temperatura.

  • +5
Zavodljive suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO