SUDJELUJTE I VI

Buvljak razmjene i ove godine na Zrinjevcu

07.02.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Pretražite ormare, spremišta, tavane i podrume te donesite: robu, obuću, dječje stvari, igračke, torbe, parfeme, sportsku opremu, bižuteriju, naočale, šešire, modne dodatke, mobitele, gadgetse, punjače za iste, knjige, dvd-e, cd-e, home decor i stuff, rukotvorine, home made kometiku, jednom riječju - sve. Sve staro, novo, (ne)nošeno, malo, veliko, promašeno ili neželjeno, potrpajte u torbe ili kofere i dokotrljajte se na Zrinjevac u subotu, 8. veljače

Stolovi i stolice su osigurani, a ako vam trebaju štenderi, vješalice, stalci i ostalo, slobodno ih donesite! Razmjenjivati možete što god želite, ili ako nemate stvari za zamjenu ponesite sitan novac. Povedite prijatelje , susjede, seke/braću, roditelje, djedove/bake, bolje polovice.

Za Udrugu Oblačić (udruga za pomoć nezaposlenim roditeljima djece s problemima u razvoju) skupljaju se igračke, odjeća i obuća; Za Udrugu Otvoreno Kamensko skupljaju se materijali, restlovi i pozamanterija (to je ono sve potrebno za šivanje: tekstil, konci, dugmad, gume, ukrasne trake, kose trake i td;); Za socijalnu zadrugu Humana Nova skuplja se rabljena odjeća i obuća. Za Maju Ananić, koja brine o puno pasa (nešto kao neformalan azil), skupljaju se lijekovi, hrana, dekice i sve pseće potrepštine. A ako što od robe želite ostaviti, proslijediti će se  udruzi Cipele46 i slično. Participacija za ulaz i kavu ili čaj je 10 kuna.