NEKE NOVE PRUGICE

Budite spremni i na ovaj modni trend

02.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Prugice, dakako, ne izlaze iz mode, ali ove su sezone krenule nekim sasvim novim smjerovima – lome se, sudaraju, bojama izazivaju kaos. Kako to izgleda i što od ovog trenda tražiti i po našim lancima ulične mode, pogledajte u fotogaleriji

Na svim se odjevnim komadima, a podosta i na modnim dodacima, nose prugice u svim smjerovima i bojama – cik-cak, okomite, položene, u smjeru strelica… Da stvar bude zanimljivija, sve se to isprepliće na istoj haljini, ponekad u desetak jarkih boja!

Takvi prugasti komadi, osobito kad je o haljinama riječ, ne samo da privlače poglede zbog uzoraka i boja, već čudesno laskaju ženskoj figuri – bilo da su primijenjeni uzorci umetnuti oko struka, na bokovima, ramenima, dekolteu.

Okomite pruge, poznato je, izdužuju tijelo i čine vas mršavijima, a ove sezone nećete pogriješiti ako se odvažite na njih od glave do pete.

U pohodu na prugice svakako imajte na umu da svoj stil ovoga proljeća ne morate ograničiti isključivo na ravne linije, a ako im se i priklonite, neka budu u, primjerice, svjetlucavoj varijanti.

Osim haljine, obavezan je i prugasti sako koji je upravo ključni komad za ovo proljeće i ljeto.