Uvijek spremni

Brzo i ukusno rješenje koje se nalazi u hladnjaku svakog pravog domaćina

04.05.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Budite uvijek spremni za neočekivane goste s raznolikim izborom PIK ukusnih narezaka, poput Zlatne kuhane šunke, PIK Pečene šunke, Šunke Fine, Mortadele, Panone, Čajne ili Zimske, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca

Koliko vam se puta u životu dogodilo da je zvono na vratima zazvonilo i da su vas prijatelji ili obitelj iznenadno posjetili? A koliko puta vam se u tim prilikama dogodilo da je vaš hladnjak prazan i da nemate što ponuditi za jelo? Budite uvijek spremni za neočekivane goste s raznolikim izborom PIK ukusnih narezaka, poput Zlatne kuhane šunke, PIK Pečene šunke, Šunke Fine, Mortadele, Panone, Čajne ili Zimske, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. PIK naresci su bez pojačivača okusa, bez umjetnih bojila, bez glutena i soje, a imaju i smanjenim udio soli od 25%.

Dovoljno je otvoriti pakiranje, lijepo posložiti na tanjur, dekorirati s povrćem i ostaje nam pregršt vremena za druženje. Ukoliko se želite dodatno iskazati kao domaćin, PIK naresci se lako kombiniraju s različitim jelima. PIK naresci izbor su s kojim ne možete pogriješiti, slasne zalogaji pobrinut će se za dobro raspoloženje vas i vaših gostiju. Tanjuri se brzo pune, a gosti svojim kućama odlaze zadovoljni. Toliko zadovoljni da će vas ponovo iznenaditi.