STAJLING KOJI PODIŽE RASPOLOŽENJE

Brineta u središtu Zagreba privlačila poglede u upečatljivom kaputu

11.01.2023 u 15:22

Bionic
Reading

Kaput je bez sumnje najvažniji komad zimske garderobe, a uz one u basic tonovima poput crne, bež, boje devine dlake ili sive, u ormaru se uvijek isplati imati i neki u vedrijim tonovima ili uzorcima

Prohladan no sunčan dan, izmamio je brojne šetačice i šetače na zagrebačke ulice, a kao i obično nije nedostajalo stajliš kombinacija.

Da zagrebačke fashionistice vole i prate modu dobro je poznato, a jednu zgodnu trendsetericu u efektnom stajlingu bilo je nemoguće ne primijetiti.

Zagrebački street style Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lijepa brineta koja se prošetala središtem Zagreba odlučila se za omiljeni jesensko-zimski uzorak, kvadratiće i to u vrlo zanimljivoj bijelo-ružičastoj nijansi.

  • +16
Zimski kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo su takvi modeli godinama na vrhu popularnosti jer taj dezen uživa bezvremenski status i nikad ne izlazi iz mode, a ponovno je u žiži modnog svijeta i zahvaljujući oživljavanju trendova 90-ih kad su kockasti dezeni bili apsolutni must have tijekom vladavine grunge stila koji se iz svijeta glazbe prenio i na modnu scenu.

Stajling bez greške zaokružile su bijele hlače širih nogavica, baš kako nalažu aktualni trendovi i gležnjače rebrastih potplata.

Jednostavna frizura i sunčane naočale kao poželjan modni detalj upotpunili su ovaj outfit kojem je teško naći manu.