NOVO U PONUDI

Briljantni nakit koji oduzima dah

27.11.2013 u 12:26

Bionic
Reading

'Kada ne bi bilo žena dijamant bi bio običan kamenčić', poznati je i istinit citat Victora Hugoa jer činjenica je da žene vole lijepi nakit, a upravo su dijamanti jači od svih prolaznih trendova i izvrstan način da se izrazi osobnost i stil

Upravo zbog toga, lideri na hrvatskom tržištu nakita, poznate zlatarske obitelji Glasnović i Dodić vlasnici zlatarni Zaks i srebrnarnica Argentum, u ponudu Zaksa nedavno su uvrstili i novu liniju nakita s briljantima. Riječ je o više od stotinu modela prstenja, točnije, oko stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, naušnice i privjesak, te o 20-ak novih modela burmi s briljantima. Cjelokupna kolekcija nakita s briljantima izrađena je većinom od 18 karatnog bijelog zlata, a po želji kupca može biti i oplemenjena dragim kamenjem: safirima, rubinima, smaragdima, ametistima, aquamarinima, dimnim topazima i slično.

Zaks u Hrvatskoj ima 11 poslovnica, među kojima je perjanica nedavno otvoreni ZAKS Premium Store u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, u kojemu se, osim redovnog asortimana zlatnog i srebrnog nakita vrhunskog dizajna, nude i ekskluzivne linije modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj i inozemstvu.