PRVA DAMA FRANCUSKE

Brigitte Macron pokazala još jedan ubojiti kaput koji izaziva zavist

05.11.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, svoj je mladenački modni stil izbrusila do savršenstva, zbog kojeg je redovito vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama

Prva dama Francuske često je na meti kritičara zbog svojih netipičnih kombinacija koje uključuju skinny traperice, kožne hlače, minice, efektne military kapute, vrtoglave potpetice...

Svoj je nepogrešivi modni niz nastavila još jednom fenomenalnom kombinacijom, za koju je dobila pozitivne ocjene.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ova chic Francuskinja zadivila je na koncertu u Strasbourgu upriličenim povodom obilježavanja 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata i povratka regije Alsace-Lorraine Francuskoj.

Brigitte je zadivila još jednim fantastičnim kaputom iz svoje bogate kolekcije, na kojoj bi joj pozavidjele sve modne ovisnice koje drže do sebe.

U upečatljivom tamnoplavom kaputu kroja koji prati liniju tijela i ukrašenim zanimljivim detaljem - metalic ovratnikom - supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona izgledala je bez greške.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cool kombinaciju upotpunila je tamnoplavim trapericama s ukrasnim zipom na donjem dijelu nogavica, šalom, kožnim rukavicama i još jednim trendi komadom koji je hit ove sezone: lakiranim gležnjačama na petu. Macron ni ovoga puta nije pretjerivala s make upom, a kosu je podignula u jednostavnu punđu.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je podijelila modne kritičare, ljubitelji njenog pomaknutog modnog stila slažu se kako je Brigitte Macron unijela živost na modnu scenu uspješno spojivši glamur, eleganciju i rock chic.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom je ranijem intervjuu prva dama, koja je 24 godine starija od svog supruga, naglasila kako je oduvijek vodila računa o svom izgledu te da voli modu. Osim što se i sama može pohvaliti sjajnim osjećajem za nju, oko osmišljavanja stajlinga pomaže joj Delphine Arnault, dopredsjednica proslavljenog brenda Louis Vuitton, koji odijeva Brigitte od 2014. godine, a čije su kreacije često prvi odabir otmjene Francuskinje.