PRVA DAMA FRANCUSKE

Brigitte Macron pohvalila se još jednim divnim kaputom koji izaziva zavist

11.02.2022 u 17:11

Bionic
Reading

Ako netko utjelovljuje francuski chic onda je to bez sumnje prva dama Francuske, Brigitte Macron koja gdjegod da se pojavi dobiva komplimente za svoje odjevne kombinacije

Ova uvijek sjajno odjevena Francuskinja, može se pohvaliti odličnim modnim stilom koji zasniva na komadima neprolaznog stila.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Michel Christophe/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Povodom Dana sigurnijeg interneta, ministar Jean-Michel Blanquer i prva dama Francuske Brigitte Macron posjetili su strukovnu školu Prony u Asnieres-sur-Seineu kako bi podržali pokretanje aplikacije 3018, za prijavu svake situacije cyberbullyinga te kako bi se osigurala brza i sveobuhvatna podrška žrtvama.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Michel Christophe/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za ovu je prigodu supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona od kojeg je starija 24 godine, odabrala je još jedan moćan kaput iz svoje impresivne garderobe.

prva dama francuske

Modu ima u malom prstu: Brigitte Macron nosi sjajne klasične komade, a uz efektne detalje pokazala je vrlo chic stajling

Pogledaj galeriju

U njezinoj garderobi koju bi mnoge fashionistice tako rado prisvojile, nalazi se zavidna kolekcija kaputa i sakoa, osobito onih military kroja s dvorednim kopčanjem koje Brigitte s puno stila kombinira u mnogim prigodama, a najčešće se radi o vrhunskim komadima s potpisom Balmaina i Louisa Vuittona.

Ovakve komade koji prate figuru i naglašavaju struk, prva dama Francuske najradije nosi s hlačama cigareta kroja i gležnjačama na petu.

U kaputu sivih tonova s dvorednim kopčanjem, Brigitte Macron je ponovno ponovila svoju modnu formulu i - nije pogriješila.

Slojevito ošišan bob i nenapadan make up odlično su se uklopili u ovaj look stajliš Francuskinje koja ne krije da voli modu.