POKAZALA DRUGO LICE

Brigitte Macron nikad nismo vidjeli u ovakvom izdanju

18.05.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macron, redovito briljira u svojim modnim izdanjima, a njezin su zaštitni znak vrtoglave štikle, moćne torbe te opaki kaputi i sakoi koji izazivaju zavist zaljubljenica u modu

Za razliku od još jedne obožavateljice vrtoglavih stilettica, prve dame Amerike Melanije Trump koja je u nekoliko navrata omiljene Manolice ili Louboutinke zamijenila s popularnim Adidasovim modelom Stan Smith ili kultnim Conversicama, uvijek elegantna Brigitte, koja ovih dana uživa u odmoru sa suprugom u južnoj Francuskoj, prošetala se u posve netipičnom izdanju za nju.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Predsjednički par nalazi se na kraćem odmoru u Fort de Brégançonu, rezidenciji za odmor francuskih predsjednika još od 1968. godine.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kontroverzna prva dama Francuske koja je često na meti kritika zbog svog netipičnog stila koji uključuje kožnate hlače, skinny traperice i mini haljine koje otkrivaju noge, pokazala je kako i kad nosi tenisice izgleda totalno cool.

Brigitte je iskombinirala tenisice s kratkom jaknicom military kroja ukrašenom zlatnim gumbima s potpisom omiljenog joj Louisa Vuittona kakve inače obožava nositi s uskim trapericama od trendi tamnoplavog denima.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Inače, istu kratku jaknicu s atraktivnim dvorednim kopčanjem, Brigitte je već nosila prilikom susreta s frontmenom U2, Bonom Voxom.

U nedavnom je intervjuu, umirovljena profesorica otkrila da se uopće ne osjeća kao prva dama Francuske.

  • +4
Brigitte Macron i Bono Vox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U mojoj glavi ja sam samo supruga Emmanuela Macrona, a ne supruga predsjednika. Uopće se ne osjećam kao prva dama. Zapravo samo sam bačena na tu funkciju i trebala bih predstavljati francuske žene i muškarce. Susrećem se s ljudima i upoznajem nove, no nisam se promijenila. Ista sam kao i prije', rekla je nekadašnja profesorica koja je supruga upoznala na vrlo neobičan način.