U glavnoj ulozi je influencerica

Brend koji je proslavila Kolinda predstavlja novu kampanju: Naglasili važnost reciklaže i održive mode'

29.03.2024 u 21:25

Bionic
Reading

Duchess womenswear hravstki modni brend koji je populasrnost stekao odjenuvsi prvu hrvatsku Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović zauvijek je ostao upamćen sa tamno plavom haljinom na preklop sa dodatkom zlatne trake kao obrubom ujedno služebnom fotografijom 'Bijele kuće'

Od tada je prošlo pet godina i upravo je tahaljina i dalje tražena i prodavana ali od tada sy surađivali i sa mnogim drugim slavnim osobama Ninom Badrić, Anom Rucner, Tončicom Čeljuskom, Bornom Kotromanić, Ecijom Ivušić, Anteom Kodžoman, Nives Celzius i drugim poznatim hrvatskim ljepoticama, stoji u priopćenju.

'Od početka djelovanja modnog brenda prošlo je 6 godina i od tada smo održali čak 13 samostalnih modnih revija na što smo izuzetno ponosni! 'Novu SS24 kolekciju, proljetno- ljetnu odlučili su najaviti sa novom zvijezdom na modnom nebu, modelom i Influensericom na Instagramu znanom pod imenom Doo_dah_ Dubravkom Švegar gdje svaki njen korak prati horda obožavatelja.

'Ove smo se godine odlučili predstaviti sa mini proljetnom kolekcijom koja je javnosti i svim našim klijenticama predstavljena u obliku modne kampanje. Kolekcija SS24 je specifična po tome što smo povezali nove materijale s nekima iz prijašnjih kolekcija kako bi naglasili važnost reciklaže i održive mode kod nas, a koja je sve popularnija i sve prisutnija u svijetu. Najveća inspiracija proizašla je iz samih materijala koji su se nametnuli teksturom i bojom. Kao što se može vidjeti kolekcija je romantična i laska ženskoj figuri. Prevladavaju suknje raznih dužina koji su kombinirani uz bezvremenski model bluze, i haljine koje naglašavaju struk poput naših već poznatih modela na preklop. Boje koje prevladavaju su plava, zelena, bež, roza u kombinaciji sa crnom i bijelom savršeno se uklapajući sa našim partnerima L'adria kozmetika i Atelier Rebul parfemi i mirisi u novo otvorenom hotelu Met sa jedinstvenim roof topom u centru grada, romantičnim pogledom na Trg Bana Josipa Jelačića koji ostavlja bez daha.

Nadamo se da će sve naše klijentice prepoznati i ovu kolekciju kao i sve dosadašnje', pojasnio je diplomirani modni dizajner Antun Tin Brišar i kreativni director svim modnih revija.