za vašeg muškarca

Braun vam pomaže odabrati savršen poklon – s kojim će se on uvijek osjećati i izgledati dobro – za trenutke koji se pamte

12.12.2017 u 16:17

Bionic
Reading

Pokažite mu koliko vam je stalo poklonom iz Braunove ponude vrhunskih uređaja za osobnu njegu, s kojima sve može biti u njegovim rukama – tako da uvijek bude u svom najboljem izdanju

Svaki je muškarac jedinstven, bilo da se radi o njegovu smislu za humor, hobijima i interesima ili profesionalnim ambicijama. Međutim, u onim trenucima koji su važni, svaki od njih želi izgledati i osjećati se najbolje na svoj vlastiti način i u svom stilu. Ako je pobornik savršeno obrijanog lica, brijaći aparat iz kolekcije Braun Series 9 najbolji je poklon za njega. A ako voli precizno oblikovane dlačice, odaberite mu neki od uređaja iz Braunove ponude trimera za bradu i kompleta za uređivanje dlačica, s kojima će na savršen način svakoga dana moći izgledati baš onako kako želi.

Tehnologija koja omogućuje personalizirane performanse

Braunovi su uređaji opremljeni pametnom tehnologijom koja osigurava najbolje performanse pri svakoj uporabi. Za muškarca kojemu je važno da uvijek bude glatko, temeljito obrijan, odaberite neki od brijaćih aparata iz Braunove ponude kao što su oni iz Series 9, 7 i 5, najbolji u svojoj klasi. Tehnologija AutoSense očitava značajke brade i prilagođava joj rad uređaja, tako da vaš muškarac može dobiti najtemeljitije, jedinstveno brijanje baš po svojoj mjeri.

Oblikovanje i uređivanje dlačica na licu i tijelu: kolekcija Braun Styling

Za muškarca koji stremi savršeno dotjeranom izgledu od glave do pete, Braunova ponuda uređaja za styling najbolji je mogući izbor sa svojih šest moćnih aduta među kojima izdvajamo komplet Multi Grooming Kit s 9 nastavaka za precizno oblikovanje ne samo brade, nego i kose te dlačica na tijelu te precizni trimer za bradu s 39 preciznih postavki duljine, s kojima će od ovih blagdana nadalje moći još lakše oblikovati i održavati svoj stil.

Braun proizvode potražite i po akcijskim cijenama do 31.12.2017. u Elipso prodavaonicama ili na E-kupi web shopu.