ZGODNA SPLIĆANKA

Bosonoga Jelena Rozga u ljetnom izdanju oduševila svoje fanove koji su joj poručili da je najljepša

13.08.2021 u 19:37

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga ljeti se, baš poput mnogih zaljubljenica u modu, najbolje osjeća u lepršavim haljinama koje joj odlično pristaju

Plavokosa Splićanka uvijek izaziva pomutnju svakom svojom objavom na društvenim mrežama gdje redovito komunicira sa svojim brojnim fanovima.

I dok na pozornici blista u glamuroznim izdanjima, u slobodno vrijeme omiljena Splićanka voli casual kombinacije koje laskaju njezinoj skladnoj figuri.

Lijepa 43-godišnja glazbenica koja ove godine proslavlja čak 25 godina uspješne karijere, ljeti najradije nosi kombinacije koje uključuju lepršave haljine.

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U takvim se ženstvenim outfitima najbolje osjeća pa je na Instagramu dobila bezbroj komplimenata za lijepu kreaciju cvjetnog uzorka koja je naglasila njezinu vitku liniju.

Sunčane naočale i kosa podignuta u mladenački rep lijepo su se uklopile u ovo nenametljivo modno izdanje kao stvoreno za ljetne vrućine.

Bosonoga Jelena je pored svoje fotografije snimljene na obali dok se u daljini vidi zalazak sunca, poetično poručila: 'Sunset is the opening music of the night'.

Nije trebalo dugo čekati na brojne komplimente koje je Jelena dobila za ovu objavu.

'Najljepša si', 'Divna', 'Dalmatinka naša najljepša', 'Morska vilo', 'Ljepoto'...