MODNI SPEKTAKL

Bolje od ovoga ne može: Bezvremenska haljina i klasične cipele tako su dobra kombinacija

03.08.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Hailey Bieber, manekenska zvijezda i it djevojka s velikim brojem obožavateljica bez sumnje je jedna od trenutačno najpopularnijih trendseterica čiji se stil pomno prati i kopira

Hailey Bieber uživala je u večernjem izlasku u poznati restoran u Santa Monici, Giorgio Baldi, a uvijek sjajno odjevenu suprugu Justina Biebera, pratili su mnogi oduševljeni pogledi.

Ljepotica koja dolazi iz poznate holivudske obitelji Baldwin, ugodno druženje s prijateljicom Karrueche Tran, modelom i glumicom, pretvorila je u pravi modni spektakl.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je najčešće viđamo u cool dnevnim odjevnim kombinacijama, Hailey se odlučila inspirirati vječnim modnim minimalizmom 90-ih, razdoblje koje joj je u modnom smislu najdraže.

  • +5
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Atraktivna Amerikanka izgledala je fantastično u elegantnoj crnoj haljini bez naramenica brenda The Row koju je je spojila bez greške s modelom salonki kakve su također bile popularne devedesetih. Stajling idealan za brojne svečane prigode, Bieber je upotpunila chic torbom (Saint Laurent) i odličnom frizurom, ženstvenim bobom koji joj odlično pristaje te naušnicama koje potpisuje luksuzni brend Bottega Veneta, koje su također već rasprodane više puta i sada dolaze u nizu nijansi uključujući šumsko zelenu i srebrnu.

hailey bieber

Ljetni biznis look: Slavna trendseterica ima novo modno rješenje za poslovne sastanke

Pogledaj galeriju

Premda je velika ljubiteljica tenisica, loaferica ili natikača, ovoga je puta odlučila unijeti zanimljivu promjenu - klasične salonke na petu koje će biti, nimalo ne sumnjamo, jedan od najvećih trendova ove godine.

Tipične crne štikle iz 90-ih trijumfalno se vraćaju ove jeseni i viđat ćemo ih posvuda, a ako ih je Hailey već nosila, to je dokaz da se radi o novom, velikom trendu pa ako ste već u potrazi za jesenskim komadima, s ovakvim modelom nećete pogriješiti. Lako i jednostavno se kombiniraju te će svakom looku, pa i najobičnijem poput vječnog spoja bijelog T-shirta i traperica dati posebnu zavodljivu vibru.