ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ

Bojana Gregorić Vejzović pokazala savršeno isklesano tijelo, a prijatelji joj poručili: 'Bože moj, kako si predivna'

02.08.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović i ovo ljeto tradicionalno provodi na prelijepom poluotoku Pelješcu gdje se nalazi njezina obiteljska oaza. No, ne propušta objavljivati fotografije na društvenim mrežama i svojim izgledom oduševljavati brojne pratitelje. Posljednjom objavom mnoge je ostavila bez riječi

Bojana Gregorić Vejzović i ljeto neodoljiva su kombinacija, a to jako dobro znaju svi oni koji našu poznatu glumicu prate na Instagramu. I ovoga ljeta Bojana vruće dane provodi u obiteljskoj oazi na jugu Lijepe naše, točnije Pelješcu te sa svojim pratiteljima i prijateljima na društvenim mrežama redovito dijeli detalje s odmora, a njezine fotografije u ljetnim kombinacijama su prizori koji se urezuju u pamćenje. Naime, Bojana je nedavno pokazala vitku i besprijekornu figuru u badiću, a sada je pak objavila fotografiju predivnoj ljetnoj kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezin struk.

Glumica zagrebačkog kazališta Gavella s ponosnom pokazuje zavidnu figuru i isklesane trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli, a za tako dobar izgled 49-godišnja umjetnica može uvelike zahvaliti godinama provedenim na satovima baleta te vježbanju u teretani, ali i genetici.

Duga maslinasta suknja visokog proreza s ukrasima na struku, krati dekoltirani bež topić s volanima na rukavima te bose noge jedan su najboljih ljetnih stajlinga koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Ljeto je odlični vrijeme za kombiniranje različitih modnih komada, a gipsy stil uvijek odlično izgleda pod vrućim ljetnim suncem.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Bez puno kompliciranja, tako jednostavno, a efektno - Bojana je u ovom izdanju ostavila bez daha. Fotografija uz koju je napisala: 'Zdravo, kolovoz', prikupila je popriličan broj lajkova i komentara. 'Bože moj kako si predivna,', 'Pelješka vila', 'Divna fotka i divna Bojana', 'Predivna si', samo su neki od brojnih komentara Bojaninih prijatelja koji nisu mogli ostati ravnodušni ugledavši Bojanu u ovom ljetnom izdanju.