osvaja stilom

Bojana Gregorić Vejzović otkrila modni recept za oblačan dan

17.04.2018 u 18:22

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović osvaja izgledom gdje god se pojavi, a svoje brojne pratitelje na Instagramu nerijetko počasti atraktivnim fotografijama

Bojana Gregorić Vejzović slovi za jednu od najljepših domaćih glumica, a osim ljepotom, jednaku pozornost ostvaruje modnim kombinacijama koje joj tradicionalno osiguravaju visoku poziciju na listama najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Oblačan dan Bojana je odlučila razvedriti pojavom u narančastoj haljini ispred Hrvatskog instituta za povijest, a besprijekorno casual izdanje upotpunila je crnim blejzerom, narančastom torbom od zmijske kože i elegantnim cipelama u špic s detaljem tankih remenčića.

Dugogodišnje bavljenje baletom, ali i dobri geni, učinili su da Bojana i u 46. godini izgleda senzacionalno, a zavidnu liniju održava čestim odlascima uz teretanu gdje predano vježba pod budnim okom trenerice o čemu dovoljno svjedoče videi koje rado objavljuje na Instagramu.

'Poslije 40. - ako nisi u teretani - gravitacija i godina proizvodnje počinju raditi svoje. Zimi sam pomalo lijena, priznajem, i u proljeće se više posvetim tjelovježbi', nedavno je priznala u intervjuu za tportal.