ZA STUDENTE

Bojana Gregorić Vejzović, Mirko Filipović i Gordan Kožulj za Korak u život

18.11.2012 u 13:08

Bionic
Reading

Humanitarna akcija Korak u život, koja je do sada osigurala 121 studentsku stipendiju za djevojke i mladiće iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, nastavlja se i ove godine, peti puta zaredom

Brojnim ambasadorima ove humanitarne akcije priključila su se i nova poznata lica pa su tako među protagonistima ovogodišnjeg TV spota - uz stipendiste Andreu, Tihomira i Alana - Bojana Gregorić Vejzović, Mirko Filipović i Gordan Kožulj, koji je uz akciju od prvog dana.

U protekle su četiri godine akciju Korak u život svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala mnoga poznata imena hrvatske sportske, glazbene i kulturne scene, među kojima su i Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Iva Šulentić, Ištvan Varga, Daniela Trbović, Aleksandar Stanković, Nina Badrić, Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim i brojni drugi.

Rotary klub Zagreb Kaptol pokrenuo je humanitarnu akciju Korak u život 2008. godine, te od tada svake godine stipendira mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. Brojne hrvatske tvrtke, ali i sami građani, prepoznali su vrijednost ove akcije te je iz godine u godinu podržavaju donacijom novčanih sredstava.

Finale ovogodišnje akcije obilježit će se 4. prosinca 2012. velikim humanitarnim koncertom Zagrebačke filharmonije na kojem će nastupiti Zoran Todorović, Valentina Fijačko, Lana Kos i zbor Opere HNK uz ravnanje maestra Ivana Repušića, u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' s početkom u 20 sati. Uz kupnju ulaznica za koncert građani mogu akciji pomoći pozivom na broj 060 9001.