KROMIRANI METAK

BMW želi nas oslijepiti specijalnim modelom M3

11.10.2011 u 12:46

Bionic
Reading

Za koji dan bavarski proizvođač automobila skinut će plahtu s nove generacije serije 3, nakon čega ćemo s nestrpljenjem iščekivati njezinu najžešću inačicu - M3

No, da aktualni model serije E92 još nije zreo za penziju, Bavarci su nam pokazali još jednom specijalnom izvedbom. Kromirani metak ima, baš kako mu ime govori, vanjski premaz završen u kromu, što znači da teško može proći neopaženo u prometu, a ne bi nas iznenadilo i da je pri sunčanijem vremenu opasan po vid.

Šalu na stranu, ne znamo namjeravaju li Bavarci proizvesti limitiranu seriju modela s ovim premazom, no ako je za suditi prema zadnjoj specijalnoj seriji 'zamrznuto sive' mat boje koja je rasprodana u svega 12 minuta, premda je automobil izuzetno zahtjevan za održavanje, ne bi nas iznenadilo da se i za ovaj model postroji vojska obožavatelja.

Usput budi rečeno, specijalna izvedba kromirani metak specijalna je samo zbog spomenutog premaza. Pod 'kožom' se i dalje nalazi dokazana mehanika i podjednaka ergela konja kao što je to slučaj kod standardne izvedbe.