KAMIONET SA 420 KS!

BMW M3 pick-up – najbrži način za dostavu krumpira

01.04.2011 u 15:41

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana BMW-ov mađioničarski odjel M aktivno je radio na projektu koji će, jednom zauvijek, promijeniti način na koji gospodarstvenici posluju

Kao što nas uče odmalena, vrijeme je novac, a ovo vrijedi dvostruko ako se bavite gospodarenjem gdje svaka minuta zlata vrijedi. BMW nas razumije i stoga su posljednjih tjedana Bavarci aktivno radili na dostavnjaku koji će posao isporuke dobara učiniti adrenalinskim iskustvom.

Upoznajte M3 pick-up koji se od standardnog M3 razlikuje tek po karoserijskom obliku. Tako je, pod poklopcem ovog kamioneta, koji će s lakoćom prevesti deset golferskih torbi, smješten isti atmosferski 4.2-litreni V8 sa 420 KS koji pogoni limuzinsku, coupe i kabrioletsku izvedbu M3.

No to nije sve, ovaj M3 ima i kuku, a ako poželite, poslovne poduhvate možete odrađivati i s vjetrom u kosi zahvaljujući uklonjivom krovu.

U BMW-u zasad skrivaju performanse, no tvrde kako je za vrijeme testiranja na Nurburgringu igla brzinomjera sustizala brojku od 300 km/h. Bavarci kažu kako su naporno radili da bi automobil mogao biti homologiran za cestovnu uporabu, a navodno je prototipna izvedba registrirana kao – kamionet.

Prije no što se ponadate da biste, kad se M3 Pick-up nađe u prodaji, mogli spojiti ugodno s korisnim, nažalost, moramo vam napomenuti da pogledate današnji datum.