HOROSKOP za travanj

Blizancima i Lavovima neće cvasti ruže, a Rakovima će sve ići od ruke

01.04.2017 u 08:36

Bionic
Reading

Travanj neće biti najsretniji mjesec za Blizance, Škorpioni će imati problema sa samopouzdanjem, a Djevice neka se pripreme na zahlađenje u ljubavnim odnosima

Ovnovi će se previše opterećivati prošlošću, a trebali bi se posvetiti novčanim pitanjima. Bikovi će se odlučiti na sve ili ništa u ljubavi, a na poslu će se istaknuti energijom i upornošću.

Blizanci će se često naći u sukobu s partnerom, a ni na poslu im neće cvasti ruže. Rakovi će biti pristupačni i šarmantni, pa će im se otvoriti nove prilike u ljubavi i u poslu.

Lavove bi njihova ljubavna nepromišljenost mogla skupo koštati, a poslovne prilike ovisit će im o volji za napornim radom. Djevice čeka hlađenje u ljubavnoj vezi, no zato bi mogli dobiti nagradu za svoj rad.

Vage će se osjećati zapostavljene pa bi im se moglo dogoditi da kažu nešto što će kasnije teško moći povući. Škorpioni će biti nesigurni i tražit će više od partnera.

Strijelci će se često svađati s ukućanima, no mogla bi im se osmjehnuti sreća u potrazi za poslom. Jarci će tijekom travnja često izbivati iz kuće, možda zbog prilika za dodatnu zaradu.

Vodenjacima će ljubavno nezadovoljstvo pretvoriti u mrzovolju što može dovesti do ishitrenih financijskih odluka. Ribama će se ljubavni život uzdrmati i bit će vrlo zbunjene svojim osjećajima.

Detaljnije o tome što vam zvijezde spremaju u travnju pročitajte OVDJE.