TJEDNI HOROSKOP

Blizanci su željni zabave, Vage će stalno tražiti nove izvore uzbuđenja, a Ribe neka pripaze na novac

29.08.2022 u 07:00

Bionic
Reading

Ovnovi će u ovom tjednu osjetiti poriv za mijenjanjem štetnih navika pa će mnogi odbaciti cigaretu ili uvesti zdraviji prehrambeni režim, dok će se Lavovi osjećati sjajno u svojoj koži i biti dobro raspoloženi. Vage će lako uspostavljati poznanstva, a na jednom okupljanju upoznat će nekoga s kime će se upustiti u flert. Jarci bi trebali zakazati sistematski liječnički pregled i uvesti u svakodnevnu rutinu promjene koje će im poboljšati psihofizičku situaciju.

Ovnovi će iako ćet biti opterećeni obavezama, neće dozvoliti da ih to udalji od partnera i bližnjih. Pronaći će u gustom rasporedu vremena za voljenog/voljenu, a uz malo truda i mašte održat će na životu ljubavnu čaroliju. Dolazi do porasta obaveza, a osobito će naporno biti onima koji se vraćaju na posao s godišnjeg odmora. Dočekat će ih toliko posla da neće znati odakle početi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi koji su nedavno započeli vezu, poželjet će saznati kako stvari stoje. Očekivat će od druge strane da se izjasni u vezi svojih osjećaja i otkrije ima li ozbiljne namjere ili je za nju taj odnos samo zabava. Bikovi u dugim vezama posvetit će se uređenju ili kupnji doma. Nestabilne financijske prilike potaknut će Bikove na štednju ili pronalazak dodatnog izvora zarade. Neki će pak iskoristiti svoj talent ili vještinu za stjecanje dodatne zarade.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će biti željni uzbuđenja i zabave. Tragat će za osobom koja ih neće privlačiti samo u tjelesnom smislu, već i intelektualnom. Po svemu sudeći, nekog takvog upoznat će preko društvene mreže, a sati dopisivanja završit će susretom uživo koji neće razočarati. Pripadnici ovoga znaka dobro će se snalaziti u poslovima koji uključuju rad s ljudima i kreativno izražavanje.

Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što zvijezde donose Blizanci na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će pokazivati partneru na razne načine koliko ga vole. Obasut će partnera/partnericu poljupcima, zagrljajima i dodirima, a romantičniji među pripadnicima ovoga znaka iznenadit će svog dragog/dragu posebnim poklonom osmišljenim samo za njega. Ako zauzvrat ne dobijetz sličan tretman, mogli bi se razočarati. Pred Rakovima je naporan tjedan pa bi trebali više paziti na sebe i svoje zdravlje. Nikako ne trebaju potcjenjivati važnost odmora i sna, kao i redovitog uzimanja vitamina.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. sprnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovi koji su u vezi imat će mnogo razloga za zadovoljstvo. Voljene osobe će im stalno pripremati slatka iznenađenja kojima će pokazivati koliko im značite. Samci će biti neodoljivi. Očekuje ih susret koji bi mogao iz temelja uzdrmati njihov ljubavni život. Pripadnici ovoga znaka koji planiraju promijeniti posao ili pokrenuti novi projekt, pravo im je vrijeme za akciju. Tjedan je pogodan i za usvajanje novih vještina, kao i za polaganje ispita.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +25
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: PHOTO IMAGE PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Djevice će osjećati da ih partner uzima zdravo za gotovo i da očekuje da mu stalno budu na raspolaganju. Imat ćete dojam da uvijek morate stavljati njegove potrebe ispred svojih pa biste se mogli povući u sebe ili pak inicirati svađu.Izazovno postavljen Mars upućuje na povećanu izloženost stresu. Savjetujemo odmaranje, laganu šetnju ili bavljenje hobijem, što će ublažiti psihosomatske smetnje koje će mučiti pripadnike ovoga znaka.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage neće podnositi monotoniju pa će stalno tražiti nove izvore uzbuđenja. Počet će izlaziti na nova mjesta i okružit će se ljudima koji će im na neki način osvježiti svakodnevicu. Lako će uspostavljati poznanstva, a na jednom okupljanju upoznat ćete nekoga s kime će se upustiti u flert. Pogodno je razdoblje i za sve vrste intelektualnih aktivnosti, kao i za rad s ljudima i pružanje turističkih usluga.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpionima će povremene trzavice osvježiti bračnu svakodnevicu i unijeti u nju dozu strasti i uzbuđenja. Traže li posao, pripadnike ovoga znaka nečija bi preporuka mogla približiti cilju. Savjetuje im se opreznije rukovanje novcem. Neka se paze obećanja o brzoj i lakoj zaradi. Pripadnici ovoga znaka trebali bi obnoviti svoje energetske zalihe uzimanjem vitamina i ne neka pripaze na konzumirajte velike količine kave i kofeinskih napitaka koji bi im mogli poremetiti san.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Planetarni utjecaji istaknut će šarm Strijelaca i privlačnost na koje će biti teško ostati suzdržan. Skupe li hrabrost i priđu li simpatiji, neće ostati kratkih rukava! Duge veze bit će načete svađama i ljubomorom, no sve će se nesuglasice rješavati u spavaćoj sobi. Želja za uspjehom motivirat će ih na rad, no nepredviđene okolnosti i neprijateljski raspoloženi pojedinci mogu usporiti planove. Savjetuje se izbjegavanje pretjeranih tjelesnih napora i klonite se vratolomnih aktivnosti jer postoji mogućnost pada ili ozljede pa oprez!

  • +5
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: LICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima će partner/partnerica biti velika podrška u teškim trenucima. Njihova brižnost i razumijevanje pomoći će im da se lakše nose sa svakodnevnim problemima. Samci neće biti raspoloženi za flert, no simpatična i uporna osoba će ih šarmirati pa će spustiti štit. Poslovni pothvati bit će obilježeni uspjehom. Iako će pripadnicima ovoga znaka novac biti glavna motivacija, vodit će ih i želja za uspjehom i priznanjem, a trebali bi više početi paziti na svoje zdravlje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci se neće moći dogovoriti s partnerom oko mnogih pitanja. Različita mišljenja i obostrana tvrdoglavost dovest će do prepirke, no ljutnja pripadnike ovoga znaka neće dugo držati. Brzo će zakopati ratnu sjekiru. Samci će biti vrlo poželjni pa im neće nedostajati udvarača. Tjedan je povoljan za umjetničko izražavanje i ostvarenje zarade kroz kreativno stvaranje. Povoljno je razdoblje i za ulaganja umjerenog do niskog rizika.

  • +2
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: PHOTO IMAGE PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Svakodnevne brige i problemi utjecat će na odnos Riba s partnerom. Umjesto da upiru prstom jedno u drugo zbog nastale situacije, radije neka pokušaju zajedničkim snagama otkloniti nastale poteškoće. Probleme će najbolje riješiti iskrenim razgovorom. Pripadnici ovoga znaka neka u tjednu koji je pred nama pripaze na novac. Savjetuje im se smanjenje unosa masne hrane i alkohola te da se rasterete stresa koliko je moguće.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.