ASTRO PROFILIRANJE

Kakav modni stil vole horoskopske Djevice: Ne robuju trendovima i klone se vulgarnosti

21.08.2022 u 07:54

Bionic
Reading

Horoskopske Djevice su pedantni perfekcionisti i vole da je na njima sve tip-top, s naglaskom na čisto i uredno

Rijetko će se pojaviti u neopeglanoj, a pogotovo zaprljanoj odjeći, osim ako ih nije zadesila nezgoda ili bolest.

U odijevanju su sklone klasičnim kombinacijama, a pogotovo komadima šivanima po mjeri. Ne padaju na razvikane brendove, već im je važnija kvaliteta izrade i materijala.

Izbjegavaju sintetiku u širokom luku i prednost daju prirodnim tkaninama. Koliko god štedljive bile, neće im biti žao potrošiti na dizajnerski odjevni predmet koji izgledom i kakvoćom opravdava svoju cijenu. Radije će imati nekoliko takvih komada nego gomilu jeftine robe.

  • +3
Natali Dizdar rođena je 27. kolovoza 1984. u znaku Djevice Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Prate trendove, ali im ne robuju. Jednostavno biraju ono što im se sviđa i u čemu se dobro osjećaju, bilo to trenutno u modi ili ne. Imaju jak osjećaj za mjeru, tako da ćete ih rijetko susresti u prenapadnim kombinacijama. Nemaju ništa protiv odjeće koja razotkriva određene dijelove tijela, no posežu za čedno zavodljivom, a ne vulgarnom. Jedan dan možete vidjeti žene rođene u tom znaku odjevene u poslovni kostim, a drugi u razigranu mini haljinu - ovisi o prigodi.

Muškarci će se za poslovni sastanak ili svečanu prigodu pojaviti u odijelu koje im besprijekorno pristaje, dok će na opušteno druženje s prijateljima otići u opuštenoj, ali ukusno odabranoj kombinaciji. Bit će vidljivo da to što nose na sebi nije prvo što im je došlo pod ruku.

Djevice imaju istančan smisao za detalje i pristalice su gesla 'manje je više', koje ih vodi prilikom izbora modnih detalja i uzoraka. Ne vole krupne i preupadljive, ali minuciozne kakve jesu znalački će kombinirati one s točkicama, tankim prugama ili decentnim ali zanimljivim egzotičnim motivima. Ormari su im često složeni po bojama, a u unutrašnjem uređenju teže funkcionalnosti i neutralnim nijansama. S druge strane, precizno će odabrati dekorativne predmete, koji će im unijeti kolorit i dašak osobnosti u dom.