TJEDNI HOROSKOP

Blizanci će nizati ljubavne odbijenice, u vezama Bikova vladat će idila, a Jarcima i Škorpionima se smiješi prilika za zaradu. Vodenjaci, čuvajte se neukusnih šala!

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 20.12.2019 14:54
 • Objavljeno 16.12.2019 u 06:38
tportal

Izvor: Alamy / Profimedia / Autor: Nikolai Chekalin / Alamy

Povoljan utjecaj Venere i Jupitera čini Bikove jednim od najsretnijih znakova u ljubavi pa će u njihovim vezama vladati idila. Solo Blizanci ovog će tjedna nekoliko puta biti odbijeni u raznim ljubavnim situacijama, a veći dio odgovornosti ležat će na njihovoj nametljivosti. Vodenjaci će lako sklapati nova poznanstva, ali bi neukusne šale mogle brzo pretvoriti razgovor u prepirku. Smisao za praktično i dobar njuh odvest će Jarce do novih izvora zarade, a prilika za zaradu, zahvaljujući trudu, odvažnosti i energičnom nastupu, smiješi se i Škorpionima

Ovnovima će zabranjeno i nedostupno biti zanimljivije od onog do čega mogu doći jednostavno i bez štetnih posljedica. Znajte da čari upuštanja u tajnu romansu neće biti duga vijeka. Vašoj simpatiji neće se dopasti vaša sklonost crnom ili grubom humoru. Izađete li ususret nekome na poslu, on će vam prvom prilikom vratiti istom mjerom. U postupanju s novcem ići ćete iz krajnosti u krajnost.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Mariah Carey u horoskopu je Ovan, rođena je 27. ožujka 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U vezama Bikova vladat će idila. Kao da jedno drugom čitate misli, vi i voljeni u svakom ćete trenutku znati što trebate učiniti i reći da se međusobno obradujete i ohrabrite. Spretnim nastupom dopast ćete se nekom značajnom u zajedničkoj profesiji. Učinit ćete mu se osobom od povjerenja i osigurati njegovu podršku u ostvarenju cilja - zaposlenju, promaknuću ili dobivanju kredita.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Olivia Culpo horoskopski je Bik, rođena je 8. svibnja 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će se hirovitošću popeti partneru na glavu. Bolje ćete se snalaziti u prijateljskim odnosima. Udovoljite želji suradnika i poslovnih partnera za druženjem i zabavom. Sjajno ćete se provesti s njima u neobaveznom okruženju. Umne sposobnosti bit će vam na visini pa nećete požaliti poradite li na naobrazbi i profesionalnom usavršavanju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nekoliko negativno položenih planeta ukazuje da u bliskim odnosima Rakova vladaju nerazumijevanje i neusklađenost. Suzdržite se od radikalnih i dalekosežnih poteza. Nećete se dobro osjećati u raskalašenom i bučnom društvu. Lakoća s kojom ukućani ili partner rasipaju zajednički novac mogla bi vas prilično razgnjeviti. Smireno im objasnite da će imati posla s vama ako nastave.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Selena Gomez je u horoskopu Rak, rođena je 22. srpnja 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Lavovi, značenje voljene osobe za vaše blagostanje teško će vam dopirati do svijesti. Vjerojatno biste se razbudili tek ako ona napravi scenu ili vas ostavi. Ispunite zajedničke trenutke nježnošću i razumijevanjem. Nemate volje ni za kakve napore, ali morat ćete zasukati rukave i baciti se na sustavno obavljanje zadataka. Nešto ćete značajno doznati ili naučiti sasvim slučajno.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, priuštite li partneru poneko ugodno iznenađenje, i vi ćete imati razloga za zadovoljstvo. Poduzmite sve da se plamen vaše ljubavi ponovno rasplamsa. Ako ste slobodni, netko će vam uliti nadu, ali će na tome zasad stati. Novi izvor dohotka smiješi vam se putem korisnih poznanstava. Ugodna vanjština i vješto izražavanje pomoći će vam u ostvarivanju profesionalnih ciljeva.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Želja Vaga da sve bude po njihovom i naglašena potreba za samostalnošću dovest će partnerovo strpljenje na kušnju. Prijateljsko okruženje godit će vam više od ljubavnog, u kojemu ćete se osjećati sputano. Svojeglavost i prkos dovest će vas u sukob s nadređenima. Usmjerite višak energije na nešto konstruktivno, a ako vam ništa takvog ne pada na pamet povucite se i sklonite od pogleda utjecajnih pojedinaca.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Alicia Vikander u horoskopu je Vaga, rođena je 3. listopada 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: Chema Moya

Susretljivost, toplina i sposobnost razumijevanja Škorpiona privlačit će prisutne kao magnet. Poneseni učincima svog šarma, odlično ćete se zabavljati u igri zavođenja. Zabava bi vam mogla zapeti u grlu ako vi ili vaša 'meta' imate obavezu prema nekom trećem. Pouzdajte se u svoja znanja i entuzijazam, ali ne dopustite da vas želja za postizanjem što boljih rezultata uvede u sukobe sa suradnicima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Kris Jenner u horoskopu je Škorpion, rođena je 5. studenoga 1955.

Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Strijelci, prijatelji će biti željni vašeg društva i pokazivati vam koliko ste im dragi. Povukli biste sjajan potez organizirate li kućnu zabavu. Otkrijte svoju nježnu i romantičnu stranu partneru ili simpatiji. Time biste im se uvukli pod kožu. Odnos sa suradnicima ili klijentima zahtijevat će oprez. Drugi ponekad ne mogu slijediti vaš ritam, ali ne zaslužuju uvrede ili porugu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima bi dobro došlo osvježenje i odmak od rutine. Ako ste u vezi, ispunite vrijeme provedeno s voljenim maštovitim i poticajnim sadržajima. Slobodni Jarci će se uživjeti u ulogu velikog zavodnika, no u većini slučajeva odustajat će na zadnjem koraku jer im nije do veze, nego do samodokazivanja. Brzina kojom mislite i lakoća s kojom se izražavate pomoći će vam na putu do poslovnog uspjeha.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA/

Slobodni Vodenjaci će poželjeti imati nešto više s osobom koja ih privlači originalnim stavovima i osobnošću. Od iduće subote zahvaljujući Veneri ništa im neće stajati na putu. Originalan pristup profesionalnim obavezama pomoći će vam da ih ispunite brzo i učinkovito. Doživljavat ćete rad kao zabavu, ali nećete biti neozbiljni. Učenici i studenti također će postizati sjajne rezultate.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribama će goditi pojačana društvena aktivnost i odlasci na kulturne i gastronomske manifestacije. Vaš povećan šarm učinit će vas vrlo popularnima. Nemojte zapustiti rodbinu makar ona bila manje zabavna od prijatelja i ljubavnog partnera. Prihodi i rashodi vam oduzimaju najviše energije. Trebat će vam puno domišljatosti i truda da uspijete unaprijediti svoje materijalno stanje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Cindy Crawford je rođena u znaku Riba, 20. veljače 1966.

Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!