LEGENDARNA GLUMICA

Blista u devetom desetljeću: Jane Fonda servirala glamurozni stajling bez greške

09.05.2023 u 10:16

Bionic
Reading

U svjetska kina ovog svibnja stiže nastavak romantične komedije ‘Book Club’, a njezine glavne junakinje uspjele su posebno zablistati na crvenom tepihu u New Yorku

Book Club: The Next Chapter’ naslov je drugog nastavka hit komedije iz 2018. godine s holivudskim veterankama, Mary Steenburgen, Candice Bergen, Diane Keaton i Jane Fondom, u glavnim ulogama.

Poznate dame trenutno marljivo promoviraju komediju, koja ih je ovog ponedjeljka dovela do New Yorka. U sklopu svečane premijere uspjele su posebno zablistati noseći izdanja specifična za njihov osobni stil odijevanja.

Oskarovka Diane Keaton tako je za premijeru kreirala izdanje u znaku prugaste košulja-haljine, upotpunjene omiljenim modnim dodacima u znaku kožnog remena i šešira s velikim obodom.

Legendarna Jane Fonda, s druge strane, svoju skladnu figuru istaknula je glamuroznim primjerkom crnog odijela, u znaku sakoa presvučenog presijavajućim šljokicama.

  • +2
Premijera filma 'Book Club: The Next Chapter' Izvor: Profimedia / Autor: Robin Platzer / Avalon / Profimedia

Za hod crvenim tepihom, ova kraljica aerobika redovito odabire svečane kombinezone, pa se sjajno odijelo pokazalo idealnom alternativom.

U prosincu prošle godine Fonda je proslavila 85. rođendan, a i danas se može pohvaliti nevjerojatnom figurom te uspijeva izgledati mlađe iako je ušla u deveto desetljeće života.