ekstravagantna

Blagdanski glamur Hailey Bieber: Zabljesnula u raskošnoj crvenoj bundi od vrtoglavih 8700 eura

15.12.2023 u 23:19

Bionic
Reading

Slavni par snimljen je kako ide na spoj u Beverly Hillsu, a poznata manekenka i ovog puta je oduševila svojim modnim odabirom. Do titule jedne od najbolje odjevenih žena svijeta nije došla tek tako: njezina kosa, nokti i koža kao i ono što odijeva, uvijek su besprijekorni što stvara dojam profinjene elegancije

I dok je Justin Bieber dopratio svoju suprugu na dejt odjeven u crno vrećasto odijelo Hailey Bieber je blistala u kreaciji koju je izabrala celebrity stilistica Dani Michelle. Izvukla je komade iz Ferragamove kolekcije jesen/zima 2023.

To je uključivalo mini haljinu od žerseja koja je evocirala stil blagdanske zabave 80-ih s metalik kestenjastim odsjajem i nabranim detaljima koja se sljubila s njezinim vitkim tijelom. Preko nje, za izlazak na ulicu odjenula je dugu bundu u dramatično svijetlocrvene nijanse impresivne cijene od 9800 dolara.

Kako bi upotpunila party outfit, Hailey je također nosila najlonke iz Calzedonije, crne kožne salonke visokih potpetica, i skulpturalne zlatne naušnice, a nabacila je i crveni ruž (u boji bunde) naočale sa zatamnjenim staklima kako bi oči zaaštitila od bliceva fotoaparata.

Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia