'TREBAO MI JE MUŠKI SAVJET'

Blanka Vlašić oca ispituje o seksu

07.06.2010 u 15:32

Bionic
Reading

Blanka Vlašić, najbolja skakačica uvis na svijetu i jedna o najatraktivnijih sportašica, otkrila je u razgovoru s novinarkom­ Glorije GLAM da je oca dva puta pitala za savjet u vezi sa seksom

Vitka i visoka 193 centimetra, 26-godišnja Splićanka Blanka Vlašić jedna je od najatraktivnijih spo­rtašica, a pritom i jedina prava sportska zvijezda u Hrvatskoj: mlade djevojke žele frizuru poput njezine, svagdje je prate fotografi, komentira se svaka nje­­zina modna kombinacija. A što se nje tiče, ima se što komentirati - nema te boje niti dužine kose koju u proteklih deset godina nije isprobala.

Kao prava zvijezda, Blanka nikad ne govori o svom privatnom životu, pa tako nikad nismo sa­­z­na­li kako se zaljubila ni zašto je nakon tri godine pre­kinula vezu s Vinkovčaninom Antonijem Er­­go­ti­ćem

Na iskreni ženski razgovor zaGlo­ri­ju­GLAM je ipak pristala, a prije toga je besprijekorno od­­ra­dila višesatno snimanje, praćena pogledima znatiželjnika koji su u prvi tren mislili da gledaju iskusnu manekenku.

Pričajući tako o svojim roditeljima Blanka je otkrila da u obitelji Vlašić nema zabranjenih tema.

'Oca sam dvaput pi­­tala za neke savjete u vezi seksa. Trebao mi je muški sa­­v­jet, a tko će mi to bolje objasniti od onoga tko me najbolje poznaje?! Otac me saslušao sasvim normalno i objasnio mi što me zanimalo', otkrila je Blanka te priznala da s majkom ipak više priča o svojim vezama.