MEĐUNARODNA TJERALICA

Bivši muž Nine Morić u bijegu pred zakonom

22.01.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Vlasnik fotografske agencije koja je slikala poznate osobe i zatim slike prodavala medijima, ali i snimljenim osobama osuđen je na kaznu od pet godina zatvora zbog iznuđivanja 25.000 eura od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta

Fabrizio Corona, bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, pobjegao je iz Italije i nalazi se u nekoj europskoj državi, procjenjuje tužiteljstvo u Torinu, koje je zbog toga izdalo međunarodni nalog za njegovo uhićenje.

Vlasnik fotografske agencije koja je slikala poznate osobe i zatim slike prodavala medijima, ali i snimljenim osobama, Fabrizio Corona, osuđen je na definitivnu kaznu od pet godina zatvora zbog iznuđivanja 25.000 eura od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.
No sada se Coroni pridodaju dvije godine i 10 mjeseci kazne na koju je bio osuđen zbog iznuđivanja novca od nogometaša, ali je mogao to vrijeme provesti u pružanju društveno korisnih usluga. Sada mu se ta kazna pridodaje, pa bi Fabrizio Corona trebao odležati u zatvoru sedam godina, 10 mjeseci i 17 dana.

Ako mu Vrhovni sud potvrdi i kaznu koju mu je izrekao drugostupanjski od tri godine i 10 mjeseci zatvora zbog propasti njegove fotografske agencije Corona's, onda će paparazzo poznatih osoba, kako ga nazivaju, morati odležati u zatvoru više od 11 godina.