TRI GENERACIJE

Bivša urednica Voguea s kćeri i unukom hrvatskih korijena ukrala show na modnoj reviji

04.07.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Francuskinje ne slove bez razloga za najbolje odjevene žene svijeta jer nepogrješivo spajaju trendovske krpice s klasičnim komadima uz jak individualni potpis.Upravo ta kulerska nonšalancija čini njihov stil neponovljivim, a navedeno u svakom javnom pojavljivanju potvrđuje bivša urednica francuskog izdanja Voguea, Carine Roitfeld, koja je na glamuroznu reviju modne kuće Valentino plijenila pozornost u društvu 38-godišnje kćeri i unuke

Uz legendarnu modnu urednicu Annu Wintour, 64- godišnja Francuskinja Carine Roitfeld, koja je devet godina provela na poziciji glavne urednice francuskog izdanja magazina Vogue, smatra se jednom od najutjecajnijih žena u modnoj industriji.

'Sada sam malo manje divlja po pitanju odijevanja, no još uvijek se trudim istaknuti dozu rock'n'rolla', nedavno je izjavila u velikom intervjuu za britanski The Telegraph, a predstavljanje nove Valentinove kolekcije visoke mode za Carine bio je dovoljan povod za izlazak s kćeri i unukom.

Carine Roitfeld i Julia Restoin Roitfeld Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolaskom na reviju u sklopu pariškog Tjedna mode, ova slavna Francuskinja zablistala je u omiljenoj crnoj boji u znaku zavodljive čipkaste haljine s dodatkom plašta. Njezin modni primjer odlučila je slijediti i podjednako slavna kćer Julia Restoin Roitfeld. Sa slavnom mamom, Julia se uspjela modno uskladiti uskočivši u kombinaciju crne kožne suknje, obične majice i klasičnih cipela u špic.

Osim slavnoga dvojca, veliku pažnju na reviji izazvala je i 7- godišnja unuka bivše urednice Voguea, Romy Nicole, koja je dijete iz Julijine veze sa švedskim manekenkom hrvatskih korijena - Robertom Konjicem. U odnosu na Carine i Juliu, mlađahna nasljednica modnog carstva Roitfeld na reviji se pojavila u bijeloj kombinaciji.