SLOVENKA MELANIJA

Bivša Trumpova supruga zaradit će 50 milijuna dolara

29.11.2013 u 22:18

Bionic
Reading

Melania Trump, supruga milijunaša Donalda Trumpa, tuži jednu kozmetičku tvrdu te potražuje vrtoglavih 50 milijuna dolara tvrdeći kako su uništili promociju njezine linije proizvoda za njegu kože

Podrijetlom iz Slovenije, 43-godišnja nekadašnja manekenka prošlog studenog potpisala je petogodišnji ugovor s kozmetičkom kućom New Sunshine, na čijem su čelu u to vrijeme bili John Menard i Stephen Hilbert.

Melania Trump sada tvrdi kako New Sunshine nije ništa poduzeo po pitanju promocije njezine linije proizvoda za njegu kože. Osim toga, kako tvrdi, istoimena tvrtka joj nije ni platila 750 tisuća dolara, što su prema ugovoru bili dužni.

Gospođa Trump, supruga magnata nekretnina Donalda je izjavila: 'Nisu poštivali ugovor. Nisu promovirali moju kozmetičku liniju. Nisu mi plaćali. Oni su doista jako loš brend.'

Nakon tužbe savezni sudac je presudio u njezinu korist, te sada može nastaviti s arbitražnim saslušanjem New Yorku, nakon čega je suđenje u Indianapolisu.
Sam spor započeo je kada je John Menard pokušao prekinuti dogovor s Melaniom Trump nakon što je njegova suradnja s Stephenom Hilbertom propala. Menard je tvrdio kako je izgubio gotovo 50 milijuna dolara koje je investirao u tvrtku kojom je Hilbert upravljao. Kao rezultat toga protiv Hilberta i njegovih sedam suradnika podneseno je nekoliko tužbi, uključujući i ovu od strane gospođe Trump.