IVANA BANFIĆ:

'Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan'

18.02.2014 u 12:50

Bionic
Reading

Ivana Banfić, Ella i Minea razmišljaju o tome da objave kompilaciju s najvećim hitovima iz devedesetih, a do tada planiraju pokoriti sve klubove. Prvi koncert imat će u dubrovačkom Revelinu 8. ožujka

Minea, Ella i I Bee sinoć su kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju predstavile svoj novi projekt sjećanja na devedesete, s kojim nastupaju po hrvatskim klubovima.

'To je bio moj stil života i kad su nas pozvali da to ponovno radimo, srce mi je zatitralo', rekla je Banfić, a Ella je priznala da ih je sve ovo pomladilo. 'Održavala sam koncerte, ali su me na kraju uvijek pitali - a gdje su vrapci?', rekla je Minea, otkrivši da se protivila otpjevati svoj najveći hit kad ga je prvi put dobila. 'Ista je bila stvar i s 'Uberi ljubicu', ali Tonći Huljić mi je rekao da mu vjerujem jer će to biti velik hit', priznala je najmlađa zvijezda ovog dance trija, rekavši da joj je u ono vrijeme bilo najdraže to što je samo morala pjevati i nastupati, a tim ljudi se brinuo za njenu karijeru.

Cure se komentirale i modu devedesetih. 'Naravno da se još čuvaju tuljci i špičasti grudnjaci', rekla je Ivana Banfić, a Minea dodala: 'Ti kako hoćeš, ali ja više ne mogu nositi tregerčiće ili one čarapice.'

Ella je izdvojila odlaske na gaže kao svoje najljepše sjećanje, a Ivana svoju suradnju s plesačem Tomislavom Tržanom TT-jcem. Na pitanje slušatelja je li zaista bila tako seksualna ili je to bio samo dio imidža, Banfićka je spremno ispalila: 'Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan', rekla je te dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.