FASHION GURU

Bijelu kombinaciju ministrice Žalac teško bi isfurala i Jelena Rozga, a na predsjedničine staromodne kreacije Brigitte Macron bi zakolutala očima

  • 03.07.2019 u 12:09

  • Bionic
    Reading

    Na rođendanskoj proslavi Večernjeg lista uz gomilu estradnjaka pojavila su se brojna imena iz svijeta politike, a Fashion Guruu za oko su zapeli stajlinzi predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i ministrice Gabrijele Žalac

    Bijele kombinacije nisu uvijek idealan odabir i bijelo bi bilo teško isfurati i Jeleni Rozgi, kamoli ministrici Gabrijeli Žalac.

    Za nevino bijelu kombinaciju treba imati odvažnosti odjenuti je, pogotovo ako se gužva pri samom pogledu, kao što je vidljivo na prednjici naše ministrice.

    Kada vidim nju, kao da gledam neki film s početka prošlog stoljeća, u kojem dama stavi bisere oko vrata i pozira sa smiješkom. Iskreno, ne znam koliko joj je do smijeha jer se ja u ovakvoj kombinaciji ne bih smijao.

    Nakon što je naša predsjednica nedavno odjenula plastični materijal spandex i volan-rukaviće, koje jedino još ona nosi, ovoga puta obukla je haljinu koja je ipak više za trčanje po livadama iz njezina djetinjstva.

    Ne mogu reći da joj figura nije tip-top, jer na njoj radi od samog početka mandata, tako da joj svaka haljina stoji kao salivena. Jasno mi je da kao žena želi izgledati lijepo i dotjerano, ali isto tako nije mi jasno kako to da kao predsjednica ne može imati dva kroja haljine, dva odijela, i sve to u tri boje, pa da više ne govorimo o njezinim kreacijama.

    U svakom slučaju, nisam niti jednom vidio modernu kreaciju na njoj, već stalno neke staromodne modele na koje bi Brigitte Macron i Melania Trump zakolutale očima.

    60 GODINA VEČERNJEG LISTA

    Ljeto u gradu: Jelena Rozga, Davorka Dalić i Kolinda Grabar Kitarović večer su provele na istom mjestu

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.