tako chic

Bezvremenski klasik u novom ruhu: Vraća se sezona balonera, a ovog proljeća dominiraju trendi modeli u nježnim bojama

16.03.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Bez obzira na smjene modnih trendova, jedno je sigurno: Proljeće ne možemo zamisliti bez balonera, jednako kao što ne možemo bez omiljenih traperica. Ovaj modni klasik nikada ne izlazi iz mode, a ove sezone dolazi u uzbudljivim nijansama

Baloner je pravi klasik, jednako nosiv tijekom kišnih, ali i sunčanih proljetnih dana. Klasične midi duljine koja seže do koljena te s remenom u struku, odlično oblikuje figuru.

Osim toga, nosiv je doslovce uz sve – za odlazak na posao ili sastanak spojite ga s trendi hlačama širokih nogavica i visokog struka te uskom bluzom ili pak suknjom i bluzom, a za ležeran izlazak posegnite za omiljenim trapericama i običnom majicom ili pak sada vrlo trendi trenirkama.

Naime jednako je nosiv kako uz cipele na petu, gležnjače i loaferice, tako uz balerinke i tenisice. Za hladnijih dana dodajte sloj više te ispod balonera odjenite sako ili kardigan.

Kada je riječ o bojama, ono što nikada ne izlazi iz mode su modeli u crnoj boji te oni u krem i bež nijansama. Naime, baš kao što je zimi kaput u boji devine dlake chic komad, jednak efekt ima bež baloner u proljeće.

No ove sezone ovaj omiljeni modni komad predstavlja se u uzbudljivim pastelnim nijansama unoseći živost i razigranost u garderobu. Uz klasične crne i bež, dominiraju plavi, zeleni boje mente, ispranoružičasti i svijetli, gotovo bijeli modeli.

Ako doista želite biti u trendu, bacite oko na modele s klasičnim elementima poput dvorednog kopčanja, remena na rukavima, ovratnika s reverom koji se nastavlja i na leđima te ove sezone vrlo trendi oversized kroja.

  • +12
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije