chic model

Haljine s ovim zavodljivim detaljem ponovno ćemo viđati posvuda

22.02.2022 u 09:53

Bionic
Reading

U vremenima kada odjevni komadi s prorezima slove za jedan od najpopularnijih trendova, ponovno svjedočimo velikoj traženosti haljina s detaljem ringa, a u svijetu slavnih najviše ih obožava nositi ova bogata nasljednica iz New Yorka

I dok je njezina slavna sestra Paris početkom milenija redovito punila medijske stupce, Nicky Hilton nalazila se u sjeni, a posljednjih godina navedeno se uspjelo promijeniti. Nakon udaje za Jamesa Rothschilda godine 2015., Nicky Hilton izazvala je posebno zanimanje javnosti, između ostalog, zahvaljujući i svojim odjevnim kombinacijama viđenim na ulicama New Yorka.

Haljine s detaljem ringa Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što je do sada nebrojeno puta dokazala privrženost teddy kaputima brenda Max Mara, 38- godišnja nasljednica isto tako ne krije naklonost prema haljinama s detaljem ringa.

Najčešće istaknut po sredini kreacije, detalj ringa pridržava gornji i donji dio tkanine na senzualan način, a 90-ih godina ovakav tip haljine u filmu ‘Zgodna žena’ uspjela je popularizirati holivudska miljenica Julia Roberts.

  • +5
Julia Roberts u filmu 'Zgodna žena' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Haljine s detaljem ringa kakvim ne može odoljeti Nicky Hilton u narednim mjesecima ponovno će sloviti za veliki trend, baš kao što su prošlogodišnje sezone proljeće/ljeto zahvaljujući brojnim brendovima. U prilog navedenom dovoljno govori bogata ponuda istih na policama trgovinama, kao i nadolazeće kolekcije poznatih dizajnerskih imena.