UDOBNO I CHIC

Bez ovih laganih i prozračnih komada ljeto je nezamislivo, a pristaju svima

10.07.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, pedeset plus influencerica iz Bilbaa, svoje brojne obožavatelje redovito oduševljava moćnim, bezvremenskim stajlinzima koji su odlična opcija za svaki dob

Sjedokosa modna ikona po pitanju stila nikad ne griješi te s puno ukusa kombinira svima dostupne komade brendova poput Zare, Manga ili H&M-a s dizajnerskom odjećom i to radi doista fantastično.

Brojne je fanove ponovno oduševila cool kombinacijom za koju je zaslužila samo najbolje ocjene.

Odabrala je nekoliko upečatljivih komada s potpisom Hrvaticama dragog brenda, Zare osmislivši cool ljetni look za koji je u kratkom roku dobila brojne komplimente.

  • +4
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo

Španjolka sa srebrom u kosi ležernu košulju načinjenu od prozračne crne tkanine spojila s širokim hlačama od lana ukrašenim zanimljivim grafičkim detaljima u tamnoplavoj i senf žutoj te ravnim kožnim natikačama.

Jednostavan, a tako efektan stajling, kao i uvijek, ova zaljubljenica u modu zbog čijih modnih kombinacija nećete završiti u minusu, zaokružila je s nekoliko pomno odabranih modnih detalja: divnom ljetnom torbicom i sunčanim naočalama mačkastih okvira.

Ovaj sjajan outfit u kojem se vrućine lakše podnose odlična je opcija i za posao, šetnje, šoping...

Kao i obično, pohvale su se samo nizale, a ako se i vama sviđaju lanene hlače, slobodno ih kombinirajte s npr. majicama bez rukava, T-shirtom, heklanim torbicama ili onima izrađenim od rafije ili pruća...