oblikuju i ističu

Bez obzira na stil ovi modeli traperica imaju isti efekt - u njima stražnjica izgleda vrlo laskavo

25.11.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Traperice su definitivno središnji dio garderobe, bez obzira na stil. To je modni komad koji se jednako dobro slaže s casual i chic stilom, ali i savršeno funkcionira s elegantnim komadima. A najbolja stvar ovog nezamjenjivog modnog komada? Ima mogućost čarobno dobro oblikovati siluetu i istaknuti obline

Kao nezamjenjivi dio svake garderobe, traperice su jedan od onih bitnih modnih predmeta koje možete nositi tijekom cijele godine. Nosive kao dio dnevnog stajlinga, ali i večernjeg izdanja - dobro odabrane traperice osiguravaju besprijekorne obline i seksi siluetu.

Istina, ni traperice ne ostaju nedotaknute promjenom sezonskih trendova. Tako su nakon dugog vremena skinny modeli pali na samo dno ormara dok su se modeli širih nogavica i visokog struka postali jedan od statement komada. Ipak, za kakvim god modelom tarperica posegnuli, više ili manje u trendu, ono što svakako priželjkujemo je model koji laskavo oblikuje figuru.

Među modelima koji ističu obline i laskavo oblikuju stražnjicu koji su nam zapeli za oko, dobre osnove stila koje možete nositi više od jedne sezone. Posebno za oko zapinju lepršave traperice koje laskaju svakom tipu tijela s potpisom Anine Bing, Frame, Maje ili Manga; klasični modeli u izvedbi brendova kao što su APC i Vanessa Bruno; ljubiteljice ravnih nogavica uživat će u modelima s potpisom Agoldea, H&M-a ili Max Mare, a bezvremenski stilovi su uvijek dobar dobar odabir pa nije loše bacitii oko na modele u kreaciji Wandlera i Citizens of Humanityja.

  • +11
Traperice koje oblikuju stražnjicu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije