jedan klasik

Svi su otpisali skinny jeans, ali ne i Brigitte Macron, a jasno je i zašto

19.11.2022 u 16:38

Bionic
Reading

Iako su u modi široki modeli, uske traperice ponekad se čine nezamjenjivima. Ispunjavaju 'elegantno, a jednostavno' zahtjev, a to zna i francuska prva dama koja ne slijedi slijepo trendove, već nosi ono što odgovara njezinoj figuri

Taman kada smo svi mislili da skinny jeans možemo pospremiti na dno ormara, francuska prva dama podsjetila nas je zašto su traperice tog modela toliko popularne. Iako status skinny modela varira iz sezone u sezonu, činjenica je da se mogu tako dobro stilizirati s trenutnim modnim trendovima da ih možete nositi bilo kada. Nikada ne škodi imati par dobrih uskih traperica u ormaru!

Elegantan, tamni traper pristaje uz svu odjeću u vašem ormaru, a figuru čini vitkijom i izduženijom.

Svi su ih otpisali, ali ne i Brigitte Macron! A zašto i bi? Stoje joj odlično.

Žena francuskog predsjednika zna da je tamni traper super izbor za jesenske dane, a profinjeniji i elegantniji je od svijetlog trapera. Iako je njezin look jednostavan, ipak odaje dojam profinjenosti.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Gabrielle CEZARD / Sipa Press / Profimedia

Možda je do njezinog statusa, ali Brigitte Macron jednostavno zrači stilom i elegancijom pa ju mnogi uzimaju kao svojevrsni modni uzor.

Savršene uske traperice izvrsne su za svaki dan. Dobro se slažu s oversized sakoom ili pletenim džemperom, a ona je svoje tamne skinny traperice kombinirala s običnom bijelom majicom i plavom jaknicom sa zlatnim detaljima – jednostavno, a izvrsno.