PONUDA U TRGOVINAMA

Bez njih ne možemo zamisliti more: Pronašli smo najljepše torbe za plažu za svačiji džep

22.06.2019 u 07:57

Bionic
Reading

Uživanje na plaži nikako ne možemo zamisliti bez kupaćeg kostima i, naravno, velike torbe za plažu, u koju već tradicionalno potrpamo sve što nam padne pod ruku - od ručnika, sunčanih naočala i kreme sa zaštitnim faktorom, pa do časopisa, vode i grickalica. Kako biste bili potpuno spremni za more, pripremili smo pregled najljepših torbi za plažu koje smo pronašli u popularnim trgovinama

Unatoč trendovima, torbe za plažu nekako svake godine izgledaju pretežno isto. Ono što valja uzeti u obzir prilikom odabira svakako je veličina. U torbu mora stati sve što smo zamislili, a veličina je posebice važna kada imate djecu jer, kao i svaka mama, uvijek morate ponijeti ekstra hranu, pelene, rezervne kupaće, kape, 'leptiriće' i sve ono što je potrebno djeci da izdrže dan.

Drugi važan kriterij za odabir torbe za plažu je materijal. Pazite da onu koju odaberete nije kožna, jer osim što će se brzo ugrijati, sunce i morska sol oštetit će je. Umjesto torbi od prave i umjetne kože, radije odaberite modele od slame, pruća, pletiva ili tkanine ili pak efektne prozirne torbe od PVC-a, kojima sol ne može ništa te ih je lako očistiti mokrom krpom.

  • +102
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Također je važno da torba bude što svjetlije boje jer je opće poznato to da tamne boje privlače sunce, a nije naodmet i da odaberete onu s više razdjelnicima i pretincima kako biste lakše organizirali unutrašnjost, odnosno kako bi sve potrepštine imale svoje mjesto.

Prije nego zavirite u galeriju s torbama za plažu koje smo izdvojili za vas, u nastavku teksta otkrijte pet najpoželjnijih modela koji će ove sezone odabirati modne ovisnice.

Heklane torbe

Slamnati cekeri

Torbe od tkanine

PVC torbe

Cekeri za plac