DA NE BI BILO ZABUNE

Beyonce utegnuta u mikro haljinu svima pokazuje da je trudna

15.10.2011 u 14:42

Bionic
Reading

Dok poznate holivudske trudnice češće biraju odjeću koja će sakriti trudnički trbuščić, pjevačica Beyonce čini upravo suprotno. Potaknuta glasinama kako glumi trudnoću, Beyonce se utegnula u haljinicu koja joj je naglašavala nabujale obline

Nedavno je medije obišla vijest kako se Beyoncein trudnički trbuh za vrijeme gostovanja u jednom televizijskom showu neobično smanjio te su počele glasine kako glumi trudnoću te da je unajmila surogat-majku.

Ubrzo nakon toga Beyonce je takve glasine oštro demantirala, a svoje riječi odlučila je potvrditi i djelima. Tako se Manhattanom prošetala odjevena u plavo-crnu usku haljinicu sa zatvaračem s prednje strane. Uska haljinica duboka dekoltea izgledala je  prvenstveno u funkciji Beyonceinog dokazivanja trudnoće javnosti.

Iako je u četvrtom mjesecu trudnoće, Beyonce ne odustaje od dotjeranog i glamuroznog izgleda u svakoj prigodi, pa je tako uz haljinicu odjenula crne cipele vrtoglavo visokih potpetica pokazujući kako, usprkos drugom stanju, i dalje bira seksi izgled naspram udobnosti.