GLUMI TRUDNOĆU?

Beyoncein trudnički trbuh neobično se ispuhao

12.10.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Glasine o Beyonceinom lažnom trudničkom trbuščiću pojavile su se već prilikom dodjele MTV-jevih nagrada kada je trbuh naglasila narančastom Lanvin haljinom, a sada, mjesec dana kasnije, Beyonce je tijekom gostovanja u emisiji 'Sunday Night' ponovno potaknula sumnje u svoju trudnoću

Premda je tijekom gostovanja u australskoj emisiji 'Sunday Night' izjavila da joj je trudnoća već promijenila život, a svog supruga, glazbenika Jay-Z-ja, nazvala je najvećim darom, mediji ponovno nagađaju je li slavna pjevačica doista u drugom stanju. Naime, kada je u emisiji 'Sunday Night' krenula sjesti nasuprot voditelja, Beyoncein trudnički trbuh, pomno upakiran u usku ružičastu haljinu, promijenio je oblik i neobično se ispuhao.

Premda Beyonce tvrdi da je trudna četiri mjeseca te da se beba treba roditi u veljači iduće godine, mediji se pitaju je li Beyonce doista trudna, a jedna od najpopularnijih teorija je da je unajmila surogat majku, a sama glumi trudnoću, no postoji i mogućnost da je do ove neobične situacije došlo i zbog lepršave haljine.

'Moj suprug i ja smo zajedno već 10 godina, od početka mojih dvadesetih godina, i već dugo vremena osjećamo da smo spremni postati roditelji. Upravo zato što sam postigla puno stvari, znam tko sam. Ni u što se nisam žurila i mislim da je upravo sada najbolje vrijeme da postanem majka, tako sam sretna,' rekla je Beyonce u istome intervjuu. Koja se točna istina krije iza njezine trudnoće, ne zna se, no ono što je očito jest da je pjevačica tijekom svog boravka u Hrvatskoj, snimljena bez majice, pokazala zaobljeni trbuščić, no puno manji nego od onoga na dodjeli MTV-jevih nagrada koje su se održale prije njezinog dolaska u Hrvatsku.