ZIMSKA BAJKA

Besprijekorna Jadranka Sloković u hit kaputu

15.11.2016 u 10:09

Jadranka Sloković

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar

Bionic
Reading

Hrvatska odvjetnica Jadranka Sloković, osim po uspješnoj karijeri, poznata je po besprijekornom stilu odijevanja, što je još jednom pokazala trendi zimskim kaputom

Prvi je snijeg zabijelio Hrvatsku, temperature su se počele spuštati ispod nule, a kaput kakav ima odvjetnica Jadranka Sloković idealan je za hladne dane i kao stvoren za elegantan poslovni look

Ove sezone u trendu su kaputi military stila s detaljima poput zlatnih gumba, a upravo je takvim komadom poznata hrvatska odvjetnica osvježila svoju zimsku garderobu.

Dolazeći na Županijski sud, Jadranka Sloković svoj odmjereni stil odijevanja zaokružila je kaputom koji ima dvoredno kopčanje. Uz crne čizme, torbicu te besprijekornu frizuru, uspješna je odvjetnica tamni look osvježila upečatljivim ružem za usne.

Ovaj je kaput zapravo jedan od klasičnih komada koji se može nositi u mnogobrojnim prilikama, pa i za svečana događanja, posebno ako se damski samo prebaci preko ramena.





Klasični komadi
i jesu tajna dobrog stila Jadranke Sloković, a da prati trendove i bira ono najbolje, pokazala je jesenas u nekoliko prilika. Početkom jeseni na posao je stigla u hit cipelama od baršuna s potpisom talijanskog dizajnera Ginavita Rossija. Baršun je nezaobilazni trend za nadolazeće hladne dane, a Jadranka Sloković, osim cipela, ima sako od te must have tkanine, i to u najpoželjnijoj boji burgundca.

Dok je cipele uparila s crnim odijelom u klasičnom poslovnom stilu, sako je nosila za izlazak u kino te se držala provjerenih komada, znajući da bijelom košuljom i trapericama ne može pogriješiti.