UGLEDAJTE SE NA NJU

Trendi krpica koju se isplati imati, a svima dobro stoji

07.11.2016 u 14:17

Bionic
Reading

Ako je ijedan trend ove sezone pokorio modnu industriju i provukao se kroz sve krpice, onda je to baršun, a njegova ljepota i nosivost najviše se vide u komadima poput sakoa Chrissy Teigen

Prelijepa Chrissy Teigen jedna je od najbolje plaćenih manekenki i često je u središtu pažnje jer voli nositi izazovne krpice, ali ponekad iznenadi odličnim outfitima s aktualnim trendi komadima.

Egzotična ljepotica upravo je to učinila sakoom od baršuna koji bi u svome ormaru sigurno željela imati svaka modna ovisnica. Jakna od baršuna u tamnoplavoj boji, koja se zavodljivo presijava, s potpisom je dizajnera Phillipa Lima, ali budući da je baršun potpuno osvojio kuće visoke mode i high street brendove, nije teško pronaći sličan komad po cijenama za svačiji džep.

Don’t tell John! #RexyTheCoachDino @coach ??????

Fotografiju objavljuje chrissy teigen (@chrissyteigen)


Chrissy niti ovaj put nije odoljela unijeti dašak seksipila u stajling pa je ispod jakne odjenula svileni top s izraženim dekolteom i casual outfit zaokružila trapericama.

Baršun se ove sezone nosi u bilo kojoj prigodi, a apsolutni je kralj kada su u pitanju cipele, osobito gležnjače. No i zgodna jakna koju nosi Chrissy Teigen vrlo je zahvalan komad ako ne znate kako tu mekanu i toplu tkaninu kombinirati s garderobom koju trenutno imate u ormaru.