MODNI FAVORIT

Bermude su ove sezone popularnije no ikad, a znamo i kako ih nositi tako da u svakom trenutku izgledate chic

10.07.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Na glasu kao jedne od najpoželjnijih hlača aktualne sezone proljeće-ljeto, bermude su svojim povratkom na modnu scenu uspjele u rekordnom roku osvojiti street style zvijezde. Na gradskim ulicama svjetskih metropola isticale su se već u zimskim mjesecima, u sklopu tjedana mode, kada je postalo jasno da će bermude uskoro osvojiti svijet i postati vodeći trend sezone

Ovaj specifičan tip hlača više se ne veže isključivo za stil odijevanja muškaraca u srednjim godinama. Renomirana dizajnerska imena podarila su im pravi makeover, čime su postale vrijedan komad u ormaru zaljubljenica u modu.

Zahvaljujući čistim linijama, duljini nogavica koja seže do koljena i suptilno naglašenom struku, klasične bermude smatraju se univerzalno laskavim odjevnim komadom. Posebno popularne su u kombinaciji sa sakoom i visokim potpeticama, a omiljene su i traper bermude koje je uz malo mašte moguće isfurati na razne načine.

U ljetnim mjesecima izgledat će savršeno u kombinaciji s jednostavnim bijelim topom ili košuljom i popularnim sandalama s četvrtastim potplatom, a ako razmišljate investirati u jedne i nedostaje vam inspiracije kako ih nositi, sigurno će vam pomoći ideje vodećih modnih blogerica koje imaju modu u malom prstu.

Bermude širokih nogavica + bijela majica kratkih rukava

Traper bermude + efektan sako

Bermude na crtu + sako + 'ružne' sandale

Bermude + bijeli top + kožna košulja kratkih rukava

Bermude na crtu + statement bluza

Kožne bermude + cargo jakna bez rukava

Bermude širokih nogavica + rebrasta majica + efektan baloner

Lepršave bermude + bijela košulja + kožne japanke

Odijelo s kratkim nogavicama