KAO PRIMJER SVIJETU

Ben Affleck priprema se na život u bijedi

26.04.2013 u 09:34

Bionic
Reading

Redatelj i glumac Ben Affleck priključio se humanitarnoj akciji u kojoj će morati preživjeti tjedan dana sa samo 8,75 kuna dnevno

Otac troje djece koji je u braku s glumicom Jennifer Garner, pridružit će se tisućama ljudi, uključujući i glumca Jonaha Hilla i pjevača Josha Grobana, koji će sudjelovati u akciji 'Live below the line', kojom se želi ukazati na činjenicu da više od 1,4 milijarde ljudi na Zemlji živi s tako malo novca.

Ben Affleck odluku je prenio preko Twittera, objasnivši da će sudjelovati u ime 'Inicijative istočni Kongo', humanitarne organizacije koju je osnovao 2010. godine da bi pomogao raseljenim osobama u istočnom Kongu.

Sudionici ne smiju jesti hranu iz svojih smočnica ili prihvatiti hranu doniranu od prijatelja i obitelji, ali smiju piti vodu iz slavine.

'Preporučujemo da ne potroše odjednom sav novac te da naprave popis za kupnju, držeći se osnovnih namirnica kao što su tjestenina, leća, riža, kruh, povrće, krumpir i zob', napisali su u priopćenju iz 'Live below the line'.


Zanimat će vas iz MAXtv videoteke (J. Garner, B. Affleck):
Argo
Maslac
Najčudniji klinac na svijetu
Arthur