provjerena formula

Baš kao mama! Nikome nije promaknulo što je princeza Charlotte odjenula za rođendansku fotografiju

02.05.2022 u 22:25

Bionic
Reading

Princeza Charlotte napunila je sedam godina, a vojvoda i vojvotkinja tradicionalno su objavili nove neodoljive fotografije za koje zaslužna upravo Kate Middleton. Objavljene portretne fotografije princeze Charlotte odmah su, očekivano, privukle pažnju, baš kao i njezina odjevna kombinacija

Kate Middleton poznata je po istančanom smislu za modu, ali i po sklonosti recikliranju modnih komada te kombiniranju luksuznih odjevnih predmeta s onima cjenovno znatno pristupačnijih koje se može pronaći u high street dućanima. Za istom tom, dobro provjerenom, modnom formulom posegnula ja i prilikom slaganja Charotteinog stajlinga za njezinu rođendansku fotografiju.

Princeza Charlotte, koja je sada napunila sedam godina, pozirala je odjevena u polo majicu na plave točkice iz Nexta čija cijena iznosi 15 funti, odnosno malo manje od 135 kuna, a preko nje je nosila plavi džemper od kašmira s potpisom Ralpha Laurena koji se prodaje po cijeni od 299 funti, odnosno malo manje od 2700 kuna.

  • +2
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Povodom Charlotteinog rođendana vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podijelili su tri fotografije svoje djevojčice. Fotografije, koje je tradicionalno snimila Kate, prikazuju, Charlotte kako pozira na cvjetnoj livadi Norfolka uz obiteljskog ljubimca, malenog španijela koji je dobio ime Orla. Orlu im je prije dvije godine poklonio Katein brat, James Middleton.

Charottein stajling nije bio samo kombinacija skupih i jeftinijih modnih komada već i prikaz sjajno modnog recikliranja. Naime, istu polo majicu Charlotte je prvi put nosila povodom Dana očeva 2021. kada se u javnosti pojavila zajedno sa svojim starijim bratom, princem Georgeom (8) i njihovim ocem princom Williamom (39) u Sandringhamu.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premda se čini kako je plavi pleteni džemperi nov, ovo nije prvi put da je Kate Charlotte odjenula u modne komade s potpisom američkog modnog diva. Tijekom svog pojavljivanja na Danu očeva 2021., Charlotte je Nextovu majicu također kombinirala s džemperom Ralph Laurena, no tada je izbor ružičasti model. Također, i povodom snimanja kraljevske božićne razglednice, na kojoj Kate i William poziraju sa svoje troje djece, Charlotte isto nosi Ralph Lauren pulover.