SJAJI OD GLAVE DO PETE

Barbara Kolar pretvorila se u glamuroznu sirenu

18.10.2014 u 13:41

  • +22

Spektakularna revija SHERRI HILL privukla brojna poznata lica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Igor Šoban

Bionic
Reading

Modni event FashionTV party by Sherri Hill & Green Gold na kojem je održana velika modna revija poznate američke dizajnerice Sherri Hill Spring 2015, koja je također prikazana i na nedavno održanom New York fashion weeku, okupio je brojna poznata lica, a program je vodila Barbara Kolar

Popularna voditeljica i, kako smo imali priliku vidjeti u HTV-u showu 'Meastro', talentirana 'dirigentica', na modnom eventu doslovce je zasjala u glamuroznoj toaleti.

Srebrna haljina posuta sitnim šljokicama, sirena kroja, istaknula je Barbarinu vitku liniju, a glamurozni look upotpunila je visećim naušnicama, jednostavnom frizurom i upečatljivim crvenim ružem.

Glamurozna haljina mali je modni odmak od onog što smo navikli viđati u 'Maestru', za koji bira prikladno jednostavne kreacije u kojima prevladava crna boja.


'Kada su me nedavno pitali koja je moja prednost u emisiji, rekla sam im da je jedina prednost to što mi dobro stoji crno, jer o dirigiranju ne znam ništa', rekla je nedavno za tportal Barbara koja se odlično snašla i u dirigentskim vodama. Razlog je taj, priznala je, što je prava štreberica pa se silno trudi sve 'upiti'.