MODNA INSPIRACIJA

Irina Shayk ima chic baloner i odličnu kožnu jaknu, oboje iz H&M-a, a nosi ih na jako cool način

02.03.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Kada ne hoda modnom pistom ili crvenim tepihom, jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice osvaja casual stilom odijevanja i stajlinzima vrijednim kopiranja

Irina Shayk ima prilično naporan modni mjesec iza sebe. U New Yorku i Milanu prodefilirala je pistom za brojne poznate brendove, a ovih dana nalazi se u Parizu na čijim je ulicama ukrala pozornost genijalnim, slojevitim stajlingom.

U pauzi između nošenja najnovijih kreacija vodećih brendova u svijetu mode, ruska ljepotica prošetala se ulicama Grada svjetlosti, a njezin outfit itekako je priličio tituli supermodela.

Poput kolegice Belle Hadid, koja je ne tako davno isfurala dva remena u stajlingu, 37- godišnja Ruskinja isto je učinila s omiljenim jaknama za prijelazno razdoblje.

U stvaranju stajlinga s crnom dolčevitom u službi haljine, Shayk je pomogao klasični baloner preko kojega je nabacila vrući komad na modnoj sceni – jaknu od smeđe kože iznošenog izgleda.

Jakna i baloner viđeni na ruskoj ljepotici, dio su Studio kolekcije švedskog high street diva H&M, a vrijeme će pokazati hoće li njezina ideja nošenja dvije jakne odjednom zaživjeti u svijetu ljubitelja mode.

  • +44
H&M Studio SS23 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
  • +5
Smeđe jakne od kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo