TRENDI I POVOLJNE

Balerinke iz Borova su totalno chic

14.04.2015 u 16:01

  • +19

'My ballerinas' Borovo

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Brand Borovo cipela predstavio je novu dizajnersku kolekciju balerinki nazavanu My Ballerinas. Popularne balerinke izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a bit će dostupne u 16 modela različitih boja, dok će im se cijena kretati od 300 do 400 kuna, ovisno o modelu

'Počevši od ideje, preko proizvodnje do kreativne kampanje, cijela kolekcija je rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova. Zbog toga ova modna linija s pravom nosi titulu 'dijamanta' naše tvornice pod sloganom 'My Ballerinas - my everyday diamond'', izjavila je Jasmina Matiša, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova.

Za dizajn i vizualni identitet My Ballerinas zaslužne su dizajnerice Hana Ciliga i Andrea Roškar.

'Balerinke su oduvijek imale posebno mjesto u ženskom ormaru, često nepravedno zapostavljene, ali u skladu s razvojem modnih trendova koji unose ležernost i eleganciju u svakodnevno odijevanje, balerinke su postale obuća nosiva u svakoj prilici. My Ballerinas je brend za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para. Dizajnirali smo cipele koje ženama jamče elegantan korak i udobnost. Želimo da se žene u My Ballerinas cipelama osjećaju posebno svakoga dana', izjavila je dizajnerica Hana Ciliga.

Svi se modeli balerinki već mogu kupiti u Borovo prodavaonicama i to po cijenama od 300 do 400 kuna, ovisno o modelu, a uskoro će biti dostupne i u Borovo web shopu.

Najnovija kolekcija cipela samo je početak nove razvojne strategije vukovarske tvornice čiji je plan revitalizirati proizvodnju, razvijati brandove vrhunske kvalitete te razvitak ne samo Borova, nego i grada Vukovara.