DEVON WINDSOR

Bajkovito vjenčanje slavne plavuše bilo je poput modne revije, a prošetala se i u 'vjenčanim' kupaćim kostimima

26.11.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Devon Windsor, američka manekenka, vjenčala se na bajkovitom St. Barthsu, omiljenom ljetovalištu slavnih i bogatih, a u brak je uplovila u raskošnoj vjenčanici koja je sve ostavila bez daha

Lijepa Victorijina anđelica bila je mamac za poglede u glamuroznoj vjenčanici ukrašenoj čipkom u kojoj je izgovorila sudbonosno 'da' seksi kreaciji koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru (Zuhair Muraid) i štiklama manolicama no kasnije se ljepotica presvukla u još nekoliko ludo dobrih opravica, među kojima i prekrasnu cvjetnu haljinu brenda Alexis, dok se ponosni mladoženja pak odlučio za Dior Homme.

Vjenčanje poznate ljepotice rođene u St. Louisu i Jonathana Barbare, suvlasnika brenda Alexis, trajalo je čak tri dana i bilo je isplanirano do posljednjih detalja, a gosti su uživali u vrhunskim delicijama te vjenčanom partyju s pogledom na ocean.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Amour Sur La Plage 🌞

Objavu dijeli devon windsor (@devwindsor)

Devon i Johnny su se odlučili za ovu poznatu destinaciju jer oboje obožavaju život uz ocean, a i zaruke su bile poput nekog romantičnog izlaska na plaži.

'Johnny je organizirao zaruke uz cvijeće, moju omiljenu hranu, a čak smo imali i mali bar na plaži', prisjetila se ova zanosna 25-godišnjakinja kojoj je Johnny poklonio skupocjeni zaručnički prsten koji je napravljen prema njegovim skicama.

  • +13
Vjenčanje Devon Windsor Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Kako bi se sve bilo savršeno na St. Barthsu, par je angažirao Mindy Weiss, poznatu organizatoricu vjenčanja čiji su klijenti između ostalih bili i pripadnice klana Karadashian-Jenner te pop zvijezda Justin Bieber i Hailey Baldwin.

Zanimljivo je kako je sretna mladenka osmislila i dva bogato ukrašena 'vjenčana' kupaća kostima iz njezine vlastite linije Devon Windsor Swim u kojima je ponosno pozirala s odabranikom svoga srca, a koje je pokazala i na svojem Instagram profilu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

11.16.19

Objavu dijeli devon windsor (@devwindsor)

'Za jednodijelni kupaći kostim koristila sam vrhunsku francusku čipku ukrašenu s minijaturnim biserima kako bi se postigao poseban reljefni izgled, a dvodijelni kupaći kostim retro je izgleda s vrlo visokim gaćicama', objasnila je mlada ljepotica koja je tri dana slavila u društvu obitelji i prijatelja.

Vjenčanje se održalo u lokalnoj crkvi koja datira iz 1850., a svoj prvi ples kao gospodin i gospođa Barbara otplesali su na pjesmu 'Like a Star' Corinne Bailey.

Dakako, na ovom bajkovitom slavlju sudjelovalu su mnoga poznata lica poput Shanine Shaik, Hannah Ferguson, Nadine Leopold, Gabby Westbrook, Olivije Culpo, Care Santane...

Mladenci su se nakon vjenčanja uputili na put u Južnu Afriku, Keniju i Maldive. 

'Veselimo se tom putovanju jer smo oduvijek željeli otići na safari. I sad nam se pružila prilika zajednički uživati u tom jedinstvenom iskustvu koje čekamo cijeli život. A na Maldive smo otišli prve godine kad smo prohodali pa nam se čini kako je to sjajna prigoda da ponovno tamo otputujemo. Maldivi su nam jedno od najdražih mjesta na svijetu', rekla je Devon.